Lenovo introduceert Motorola Moto G 5G Plus met zes camera’s

07 juli 2020 2 Minuten 0 Reacties
Motorola Moto G 5G Plus

Lenovo heeft vandaag een nieuwe Motorola-telefoon aangekondigd. De Motorola Moto G 5G plus beschikt over een 21:9 CinemaVision-scherm, zes camera's aan boord en ondersteuning voor 5G.

De Motorola Moto G 5G Plus heeft een breedbeeldscherm in een beeldverhouding van 21:9. Dit is dezelfde beeldverhouding die Sony gebruikt bij veel nieuwe modellen. Hierdoor is de smarpthone smaller en langer, waardoor de smartphone gemakkelijker vast te houden is. Daarnaast zorgt dit voor een echte breedbeeld-ervaring tijdens het kijken van content. Het 6,7-inch CinemaVision Full HD+-scherm (1.080 x 2.520 pixels) heeft daarnaast een hogere verversingssnelheid van 90Hz, zodat je vloeiende bewegingen krijgt tijdens het scrollen en bij het gebruik van verschillende apps. Het scherm is tevens gecertificeerd voor HDR10.

Zes camera’s in totaal

De Moto G 5G Plus beschikt aan de achterkant over een quad camerasysteem met een hoofdsensor van 48 megapixel, een dieptesensor, groothoeklens en een Macro Vision-camera om onderwerpen heel dichtbij te kunnen halen. Voorop beschikt het toestel over twee camera’s. Het dubbele selfiecamerasysteem beschikt over een groothoeklens en een hoofdcamera van 16 megapixel.

Aan boord van dit toestel vinden we een Qualcomm Snapdragon 765-processor, 4 of 6 GB werkgeheugen en 64 of 128 GB opslaggeheugen. Ook beschikt het toestel over een batterij van 5.000 mAh. Hiermee moet je volgens Motorola het toestel gemakkelijk twee dagen achter elkaar kunnen gebruiken zonder opladen. Het toestel ondersteunt snelladen dankzij de 20W TurboPower. Verder beschikt het toestel over bluetooth 5.1 en nfc. Contactloos betalen is dus geen enkel probleem. Je kunt het toestel ontgrendelen via gezichtsherkenning of de vingerafdrukscanner aan de zijkant en voor de muziekliefhebber is het goed om te weten dat dit toestel ook over een 3,5mm-koptelefoonaansluiting beschikt. Uiteraard ben je helemaal klaar voor de toekomst met de Moto G 5G Plus, want er is tevens ondersteuning voor het 5g-netwerk.

Prijs en beschikbaarheid

De Motorola Moto G 5G Plus is vanaf eind juli beschikbaar in de Benelux in de kleur Surfing Blue. Er komen twee varianten op de markt. De versie met 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen kost 349,99 euro. Voor 399,99 euro haal je de versie met 6 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen in huis.

Reacties (0)