Samsung Galaxy Tab Active 3 is een robuuste tablet voor de zakelijke markt

28 september 2020 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-tab-active-3-1

Samsung heeft een nieuwe robuuste tablet voor de zakelijke markt geïntroduceerd in de vorm van de Samsung Galaxy Tab Active 3.

Dit is de Samsung Galaxy Tab Active 3

De Samsung Galaxy Tab Active 3 beschikt over een pls tft lcd-scherm van 8 inch, met een resolutie van 1920 bij 1200 pixels. Onder de motorkap zit een Exynos 9810-processor. Dat is een octacore-processor met kernen die een snelheid van 2,7 GHz en 1,7 GHz hebben. Het apparaat is verkrijgbaar met 4 GB aan werkgeheugen en 64 tot 128 GB aan interne opslagruimte. Ook kun je een micro-sd-kaart gebruiken tot 1 TB.

Achterop zit een dubbele camera van dertien en vijf megapixel. De dertien megapixelsensor beschikt over autofocus; ook is er een led-flash aanwezig. De tablet is voorzien van een usb-c-poort (3.1) en Pogo-pins. Daarnaast is er een snelheidsmeter, vingerafdrukscanner, gyroscoop, geomagnetische sensor, Hall-sensor, rgb-lichtsensor en een nabijheidssensor. Naast ondersteuning voor 4g is er ook support voor wifi (802.11 a/b/g/n/ac/ax) op 2,4 en 5 GHz. Qua besturingsysteem mag je rekenen op Android 10.

Het apparaat heeft afmetingen van 126,8 bij 213,8 bij 9,9 millimeter. Het gewicht van de wifi-versie is 426 gram; van de 4g-versie is dat 429 gram. Verder is er nog een accu met een vermogen van 5050 mAh aanwezig, die je als eigenaar kunt vervangen. De Samsung Galaxy Tab Active 3 is bestand tegen water en stof (ip68) en kan een val van anderhalve meter overleven wanneer je hem in de beschermhoes hebt zitten. Ook is de MIL-STD-810H-standaard aanwezig. De S Pen is eveneens voorzien van een ip68-certificaat.

De tablet biedt ondersteuning aan voor Samsung Dex, waardoor je hem ook als een pc kunt gebruiken, en ARCore, voor augmentedrealitytoepassingen. Aan de zijkant zit verder een toets die direct toegang geeft tot apps. Ook is er een functie voor het scannen van streepjescodes, voor de retail.

Prijs en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy Tab Active 3 is beschikbaar als Enterprise Edition voor een verkoopadviesprijs van 489 euro inclusief btw, met twee jaar marktbeschikbaarheid en vier jaar beveiligingsupdates.

Reacties (0)