Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Oppo Reno 4 Series vanaf nu verkrijgbaar in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op12 oktober 2020, 14:33 CategorieAndroid

De Oppo Reno 4 Series werd op 1 oktober gepresenteerd. Vanaf vandaag liggen de drie nieuwe toestellen van de serie in de winkels. De Reno 4 Series bestaat uit de Oppo Reno 4 Pro, De Oppo Reno 4 en de Oppo Reno 4Z. De gehele serie is gereed voor het 5g-netwerk.

Oppo Reno 4 Pro

De Oppo Reno 4 Pro 5g is het toptoestel in de serie met een curved oled-scherm van 6,5-inch met een verversingssnelheid van 90 Hz. Aan boord vinden we een Qualcomm Snapdragon 765G, 12 GB werkgeheugen en 256 GB opslaggeheugen. Je kunt razendsnel opladen met 65W SuperVOOC 2.0. Achterop vinden we drie camera’s (hoofdcamera, ultragroothoeklens en telelens) van respectievelijk 48, twaalf en dertien megapixel.

Oppo Reno 4

De Oppo Reno 4 heeft dezelfde processor als het Pro-model, maar dan zonder het gebogen scherm. Het FHD+-scherm heeft een resolutie van 2.400 bij 1.080 pixels, 8 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen. Opladen van de 4.020 mAh-batterij kan met de 65W-snellader. De hoofdcamera, ultragroothoeklens en macrolens hebben 48 megapixel, acht megapixel en twee megapixel.

Oppo Reno 4Z

De Oppo Reno 4Z is het goedkoopste model met een 6,57″-scherm met een verversingssnelheid van 120Hz. Aan boord vinden we de MediaTek Dimensity 800-processor met 8 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen. Voorop vinden we twee camera’s van zestien en twee megapixel. Achterop een 48 megapixel ultra wide-angle quadcam. Opladen van de 4.000 mAh-batterij kan met 18W Fast Charging.

Prijs en beschikbaarheid

Alle toestellen binnen de serie zijn vanaf vandaag verkrijgbaar. De Oppo Reno 4 Pro heeft een adviesprijs van 799 euro. De Oppo Reno 4 gaat 599 euro kosten en de Oppo Reno 4Z tenslotte heeft een verkoopadviesprijs van 399 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.