Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Populaire tablets

Hieronder vind je een overzicht met directe links naar de meest populaire tablets van dit moment. We hebben de directe links van een groot aantal winkels onder elkaar gezet zodat jij gericht kunt zoeken naar de tablet PC die bij jou past. De winkels zijn in een speciale volgorde geplaatst, gebaseerd op de volgende elementen; keuze, prijs/kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

Ben je er nog niet uit welke tablet je wilt aanschaffen of staat je favoriete tablet hier niet tussen? Dan kun je bij ons eenvoudig alle tablets vergelijken aan de hand van onder meer het besturingssysteem, het merk, de prijs en natuurlijk alle specificaties. Ook vind je directe links naar alle winkels die jouw favoriete tablet verkopen. Wil je een tablet kopen? dan hebben we ook een groot aantal tips en adviezen voor je onder elkaar gezet.

Apple iPad Air 2

In oktober 2014 heeft Apple de zesde generatie iPad gelanceerd; de iPad Air 2. Dit model beschikt nog steeds over een 9.7-inch display met hoge retina-resolutie, maar is wederom voorzien van een veel slankere behuizing en een lichter gewicht. Ook beschikt de tablet over een krachtigere processor en draait het geheel op het nieuwe iOS 8 besturingssysteem. Hieronder vind je een overzicht van winkels waar je de iPad Air 2 kunt kopen, met of zonder abonnement.

Bekijk de productpagina van de iPad Air 2 voor alle specificaties, reviews, en nieuwtjes.

Selectie winkels

Tabletcenter

Dixons

T-Mobile (met abo)

Vodafone (met abo)

MediaMarkt

Belsimpel (met abo)

Expert

Wehkamp

BCC

Bol.com

Mycom

Apple-iPad-Air-2-2

Apple iPad mini 3

Apple heeft in oktober 2014 de derde generatie iPad mini aangekondigd; de iPad mini 3. Dit nieuwe model beschikt nog steeds over een 7.9-inch display met hoge retina-resolutie en is ook qua overige specificaties grotendeels hetzelfde gebleven als zijn voorganger. Wel beschikt de iPad mini 3 nu ook over een TouchID-sensor waarmee onder meer de tablet middels je vingerafdruk ontgrendeld kan worden. Hieronder vind je een overzicht van winkels waar je de iPad mini 3 kunt kopen, met of zonder abonnement.

Bekijk de productpagina van de iPad mini 3 voor alle specificaties, reviews, en nieuwtjes.

Selectie winkels

Tabletcenter

Dixons (tip)

T-Mobile (met abo)

Vodafone (met abo)

MediaMarkt

Belsimpel (met abo)

Expert

Wehkamp

BCC

Bol.com

Mycom

Samsung Galaxy Tab 4 tablets

De Samsung Galaxy Tab 4 serie bestaat uit drie modellen; de 7-inch Galaxy Tab 4 (7.0), de 8-inch Galaxy Tab 4 (8.0) en de 10.1-inch Galaxy Tab 4 (10.1). De tablets zijn voorzien van een vergelijkbaar design en draaien op een recente versie van Android. Ook zijn er modellen met 3G/4G te koop. De Galaxy Tab 4 tablets zijn te koop bij onderstaande winkels.

Bekijk de productpagina van de Galaxy Tab 4 (7.0), Galaxy Tab 4 (8.0) en Galaxy Tab 4 (10.1) voor meer informatie, al het nieuws, reviews en de specificaties.

Selectie winkels

Wehkamp

T-Mobile

Tabletcenter

Bobshop

Dixons

MediaMarkt

Centralpoint

Mycom

Belsimpel

Scheer & Foppen

Samsung-Galaxy-Tab-4-10

Apple iPhone 6 Plus

In september 2014 brengt Apple zijn eerste phablet op de markt; de iPhone 6 Plus. Dit model is voorzien van een 5.5-inch display en mag dus als phablet bestempeld worden. Het toestel beschikt over een Apple A8-processor, komt met de nieuwste versie van iOS en is uitgerust met een hoge resolutie retina HD-display.

Bekijk de productpagina van de Apple iPhone 6 Plus voor alle specificaties, reviews, en nieuwtjes.

Selectie winkels

T-Mobile (met abo)

KPN (met abo)

Vodafone (met abo)

Hi (met abo)

Belsimpel (met abo)

Tabletcenter

Dixons

iCentre

Typhone

Asus Transformer Pad TF103

Asus brengt in de zomer van 2014 na lange tijd weer een nieuwe Transformer Pad met aantrekkelijke prijs op de markt. De Transformer Pad TF103C is een 10.1-inch Android tablet met keyboard dock en een Intel Bay Trail-processor onder de motorkap. De tablet heeft een adviesprijs van 279 euro.

Bekijk de productpagina van de Asus Transformer Pad TF103C voor meer informatie, al het nieuws, reviews en de specificaties.

Selectie winkels

BCC (tip)

Tabletcenter

Wehkamp

Centralpoint

MediaMarkt

Asus-Transformer-Pad-TF103-2

Sony Xperia Z2 Tablet

De Sony Xperia Z2 Tablet is een van dé high-end tablets van 2014. De tablet beschikt niet alleen over aantrekkelijke specificaties als een quadcore-processor, 3GB aan werkgeheugen en een Full HD display, ook is de tablet uitgerust met het recente Android 4.4 KitKat en dit alles is verpakt in een van de dunste en lichtste behuizingen die je momenteel kunt vinden.

Bekijk de productpagina van de Sony Xperia Z2 Tablet voor meer informatie, al het nieuws, reviews en de specificaties.

Selectie winkels

Tabletcenter (tip)

MediaMarkt

Bol.com

Dixons

BCC

Sony-Xperia-Z2-Tablet-4

Samsung Galaxy TabPRO

De Samsung Galaxy TabPRO tablets zijn gericht op de intensieve (zakelijke) gebruiker. Zowel qua hardware als qua software zijn de tablets in deze serie voorzien van alle gemakken. Zo beschikken de tablets over een krachtige processor, een hoge resolutie display, een recente versie van Android en diverse zakelijke apps die Samsung standaard meelevert.

Bekijk de productpagina van de Samsung Galaxy TabPRO 8.4, Samsung Galaxy TabPRO 10.1 en Samsung Galaxy TabPRO 12.2 voor meer informatie, al het nieuws, reviews en de specificaties.

Selectie winkels

Tabletcenter

Bobshop

BCC

Bol.com

Dixons

Mediamarkt

Scheer & Foppen

MyCom

  • Delen: