Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tablet data abonnementen en pre-paid pakketten

Tablets worden altijd verkocht met een ingebouwde WiFi-module zodat je zorgeloos op het internet kunt, mits je de beschikking hebt over een WiFi-netwerk. Nu werden in de begintijden van de tablet veel modellen ook met 3G/4G-module voor mobiel internet verkocht en was er dus vraag naar loss abonnementen voor tablets. Maar, we zien dat fabrikanten de laatste tijd met name tablets zonder optie voor mobiel internet uitbrengen. Er zijn immers tegenwoordig genoeg WiFi hotspots te vinden of je kunt je smartphone als hotspot voor je tablet gebruiken. Om deze reden hebben we ons overzicht met losse abonnementen voor tablets weggehaald. We verwijzen we je nog graag door naar de pagina’s van de grote providers waar je nog altijd een los abonnement voor je tablet kunt aanschaffen.

Tablet data-abonnementen

Bij de onderstaande providers van mobiel internet kun je nog altijd een los data-abonnement voor je tablet aanschaffen. Hiermee kun je niet bellen maar wel overal internetten met je tablet.

Vodafone
T-Mobile
KPN

Zakelijke abonnementen en aanbiedingen

Voor de ondernemers en andere zakelijke klanten bieden de telecomproviders speciale abonnementen en prepaid pakketten. Deze abonnementen zijn afgesteld op zakelijk gebruik. Via onderstaande links vind je de zakelijke abonnementen per provider.

Vodafone
T-Mobile
KPN

Prepaid pakketten

Wanneer je geen langdurig abonnement voor mobiel internet op je tablet wilt afsluiten kun je er ook voor kiezen om een prepaid kaart aan te schaffen. Hiermee heb je helemaal zelf in de hand hoeveel je uitgeeft aan mobiel internet en betaal je ook niks wanneer je geen gebruikmaakt van de verbinding. Hieronder vind je een overzicht van alle pre-paid internet pakketten voor mobiel internet op je tablet.

Data pre-paid pakketten

Vodafone
T-Mobile
KPN

Tablets vergelijken

Ben je er al wat uit dat je een tablet met abonnement wilt maar weet je nog niet zeker welke tablet het gaat worden? In onze tablet database kun je eenvoudig en snel alle tablets vergelijken aan de hand van specificaties, features, besturingssystemen en prijzen.

Vragen en antwoorden

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen bij het aanschaffen van een abonnement voor je tablet? Aarzel dan niet en stel je vragen in onze Vraag & Antwoord sectie. Hier helpen wij, en onze grote community, bij het zoeken naar een passend antwoord op jouw vraag.