Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tips en adviezen voor smartphones en tablets

Hoewel tablets en smartphones geen ingewikkelde apparaten zijn is de kans groot dat bepaalde functies niet helemaal duidelijk zijn of dat je simpelweg meer uit je tablet kunt halen dan dat je in eerste instantie weet. Om deze reden schrijven we regelmatig artikelen waarin we tips voor het gebruik van tablets en smartphones geven. Daarnaast schrijven we regelmatig artikelen waarin we adviezen geven voor de aankoop van mobiele apparaten, abonnementen, accessoires of software (apps) voor tablets en smartphones.

Op de pagina’s in het archief vind je een overzicht van alle artikelen met tips en adviezen die we de afgelopen jaren geschreven hebben. De artikelen zijn geordend op besturingssysteem en daarnaast vind je een overzicht van algemene tips en adviezen die voor elke (potentiële) tablet- en smartphonegebruiker interessant zijn. Ook kun je terecht in ons archief om de tips die we de afgelopen tijd gepubliceerd hebben in chronologische volgorde terug te kijken. Voordat je van start gaat is het mogelijk ook interessant onze artikelen met informatie voor beginners door te nemen.

Tips per besturingssysteem

Via onderstaande links kom je direct in het overzicht met artikelen over het besturingssysteem waar jouw tablet of smartphone op draait. Klik op één van onderstaande links voor hulp bij het gebruik van je tablet of smartphone.

Tips voor Android tablets en smartphones
Tips voor iPads en iPhones
Tips voor Windows tablets en smartphones
Algemene tips voor smartphones en tablets
Tablet kopen? Hier moet je op letten
Zes fouten die je niet moet maken bij het kopen van een tablet

Tablets en smartphones vergelijken

Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe tablet of smartphone en alle aankoopadviezen reeds doorgenomen hebben dan kun je in onze database eenvoudig en snel tablets en smartphones vergelijken. Hier vind je alle modellen die in Nederland te koop zijn, inclusief prijzen, formaten en natuurlijk alle specificaties.

Tablet en smartphone kopen

Wanneer je eenmaal jouw favoriete tablets of smartphones onder elkaar gezet hebt, je budget bepaald hebt en weet waar je naar moeten zoeken dan kun je naar de volgende stap, het kopen van een tablet.

Tips gelezen? Stel je vragen

Mocht je na het lezen van de artikelen nog vragen hebben over het gebruik van je tablet of smartphone, of geen idee hebben welk mobiel apparaat nu geschikt is voor je, dan kun je terecht in onze vraagbaak. Hier kun je snel en overzichtelijk vragen zoeken en stellen. Samen met andere gebruikers proberen we je dan zo snel mogelijk van een passend antwoord te voorzien.

  • Delen: