Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tablet tips en adviezen

Hoewel tablets geen ingewikkelde apparaten zijn is de kans groot dat bepaalde functies niet helemaal duidelijk zijn of dat je simpelweg meer uit je tablet kunt halen dan dat je in eerste instantie weet. Om deze reden schrijven we regelmatig artikelen waarin we tips voor het gebruik van tablets geven. Daarnaast schrijven we regelmatig artikelen waarin we adviezen en tips geven voor de aankoop van tablets, abonnementen voor tablets, accessoires of software (apps) voor tablets.

Op de pagina’s in het tips en adviezen archief vind je een overzicht van alle artikelen met tips en adviezen die we de afgelopen jaren geschreven hebben. De artikelen zijn geordend op besturingssysteem en daarnaast vind je een overzicht van algemene tips en adviezen die voor elke (potentiële) tabletgebruiker interessant zijn. Ook kun je terecht in ons tips archief om de tips die we de afgelopen tijd gepubliceerd hebben in chronologische volgorde terug te kijken. Voordat je van start gaat is het mogelijk ook interessant onze artikelen met informatie voor beginners door te nemen.

Tips per besturingssysteem

Via onderstaande links kom je direct in het overzicht met tips voor het besturingssysteem waar jouw tablet op draait. Klik op één van onderstaande links voor hulp bij het gebruik van je tablet.

Android tablet tips
iPad tablet tips

Windows tablet tips
Algemene tablet tips
Tablet kopen? Hier moet je op letten
Zes fouten die je niet moet maken bij het kopen van een tablet

Tablets vergelijken

Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe tablet en alle aankoopadviezen reeds doorgenomen hebben dan kun je in onze tablet database eenvoudig en snel tablets vergelijken. Hier vind je alle modellen die in Nederland te koop zijn, inclusief prijzen, formaten en natuurlijk alle specificaties.

Tablet kopen

Wanneer je eenmaal jouw favoriete tablets onder elkaar gezet hebt, je budget bepaald hebt en weet waar je naar moeten zoeken dan kun je naar de volgende stap, het kopen van een tablet.

Tips gelezen? Stel je vragen

Mocht je na het lezen van de artikelen met tips en adviezen nog vragen hebben over het gebruik van je tablet of geen idee hebben welke tablet nu geschikt is voor je, dan kun je terecht in onze tablets vraagbaak. Hier kun je snel en overzichtelijk vragen zoeken en stellen. Samen met andere tabletgebruikers proberen we je dan zo snel mogelijk van een passend antwoord te voorzien.

  • Delen: