Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Algemene tips voor tablets en smartphones

Hoewel tablets en smartphones in het leven geroepen zijn om je eenvoudiger en sneller toegang tot geven tot interessante content kan het gebeuren dat je bepaalde functies niet helemaal begrijpt, meer over bepaalde functies wilt weten of simpelweg niet voldoende weet om alles uit je tablet of smartphone te halen. Om deze redenen hebben we diverse artikelen geschreven waarin we tips over het gebruik van mobiele apparaten geven. Daarnaast geven we aankoopadviezen voor smartphones, tablets en applicaties.

De beste tablets en smartphones

Elk seizoen maken we een overzicht van de beste mobiele apparaten per besturingssysteem (Android, iOS en Windows) en de beste mobiele apparaten algemeen. De meest recente overzichten vind je in ons beste tablets archief.

Algemene tips en adviezen

Hieronder vind je algemene tips voor het gebruik van je tablet of smartphone. Deze tips en adviezen zijn in de meeste gevallen toepassingen op alle mobiele apparaten en hebben vooral betrekking op het kopen van een smartphone of tablet, de hardware en het gebruik van mobiele apparaten.

Tablet of smartphone kopen en repareren

Tablet of smartphone met abonnement

Vergelijkingen

In deze artikelen zetten we verschillende mobiele apparaten, diensten of applicaties tegenover elkaar. Voor vergelijkingen tussen specifieke smartphones of tablets Android, Windows en iOS kun je terecht in ons vergelijking archief.

Termen

Tablets en smartphones worden steeds sneller voorzien van de nieuwste technieken en toepassingen. Maar wat houden ze precies in?

Meer tips en antwoorden op vragen

Neem ook onze tips en adviezen voor specifieke besturingssystemen door. Ook kun je terecht in onze Vraag & Antwoord. Hier helpen wij, en onze grote community, jouw problemen met tablets en smartphones op te lossen.

  • Delen: