Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tips voor Android tablets en smartphones

Hieronder vind je artikelen met tips en adviezen die puur betrekking hebben op Android tablets en smartphones. Android is een populair besturingssysteem dat we terugvinden op tablets en smartphones van een groot aantal fabrikanten. Onder meer Samsung, Asus, Acer en Sony hebben Android tablets en smartphones gelanceerd. Android blijft zich ontwikkelen waardoor er inmiddels verschillende versies van het besturingssysteem beschikbaar zijn.

Niet alle tablets zijn automatisch uitgerust met de meest recente Android-versie. Hoewel Android in principe een vrij simpel besturingssysteem is, zijn er heel wat mogelijkheden die in eerste instantie niet duidelijk zijn. Op deze pagina vind je links naar artikelen waarin meer uitleg gegeven wordt over bepaalde functies en het gebruik van je Android tablet of smartphone.

Android tablet kopen

Algemene Android tips

Applicatie tips

Android tablet rooten

Batterij

Beveiliging tips

De beste Android tablets en smartphones

Elk seizoen maken we een overzicht van de beste tablets en smartphones per besturingssysteem en de beste tablets en smartphones algemeen. Ook Android komt hier aan bod. De meest recente overzichten vind je in ons beste tablets archief.

Meer tips en antwoorden op vragen

Neem ook onze tips en adviezen voor specifieke besturingssystemen door. Ook kun je terecht in onze Vraag & Antwoord. Hier helpen wij, en onze grote community, jouw problemen met tablets en smartphones op te lossen.

  • Delen: