Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tips voor je iPhone en iPad

Hieronder vind je artikelen met tips en adviezen die puur betrekking hebben op de Apple iPad en Apple iPhone. De iPad is nog steeds de meest populaire tablet en komt inmiddels in een normale versie, een Pro-versie en een kleine (mini) versie. Alle iPad en iPhone modellen draaien op het iOS besturingssysteem.

Hoewel het iOS besturingssysteem van Apple bekend staat om de gebruiksvriendelijkheid en simpele interface kan het gebeuren dat bepaalde functies niet helemaal duidelijk zijn of dat je simpelweg niet voldoende weet om het maximale uit je iPad of iPhone te halen. Om deze redenen hebben we diverse artikelen met tips en adviezen geschreven zodat je het meeste uit je tablet kunt halen. Met de komst van nieuwe iOS versies kunnen sommige instellingen en mogelijkheden echter afwijken van datgene dat in de artikelen beschreven staat.

iPad en iPhone kopen tips

iOS functies en features

Applicatie tips

Beveiliging

De beste tablets en smartphones

Elk seizoen maken we een overzicht van de beste tablets en smartphones per besturingssysteem en de beste tablets en smartphones algemeen. Ook de iPad modellen komen hier aan bod. De meest recente overzichten vind je in ons beste tablets archief.

Meer tips en antwoorden op vragen

Neem ook onze tips en adviezen voor specifieke besturingssystemen door. Ook kun je terecht in onze Vraag & Antwoord. Hier helpen wij, en onze grote community, jouw problemen met tablets en smartphones op te lossen.

  • Delen: