Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tablets vergelijken

Tablets zijn er inmiddels in alle soorten en maten, met verschillende besturingssystemen die ook nog eens verschillende mogelijkheden bieden. De kans is groot dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien dus bieden we de mogelijkheid tablets te vergelijken aan de hand van verschillende specificaties, formaten, prijzen, besturingssystemen en overige features.

Tablets vergelijken

Tablets Magazine heeft een overzichtelijke database waarin alle tablets te vinden zijn die op dit moment te koop zijn in Nederland. Hier vind je alle Android tablets, de meeste recente iPad en iPad Pro, en natuurlijk ook tablets met Windows als besturingssysteem. In de tablet database kun je tablets filteren op onder meer het merk, het besturingssysteem, verschillende belangrijke specificaties en de beschikbaarheid. Zodra je gefilterd heb je je eigen voorkeuren kun je de getoonde tablets vergelijken om zo tot de juiste keuze te komen.

tablets-vergelijken

Waar moet je op letten?

Tablets zijn eigenlijk computers in een mobiel formaat met veel mogelijkheden, functies en vooral verschillen. Bij het vergelijken van verschillende tablets is het verstandig om met een aantal zaken rekening te houden. Naar welk besturingssysteem gaat je voorkeur uit? Wat is het budget voor de tablet waar je naar op zoek bent? Wat wil je exact met de tablet gaan doen? En wil je ook buiten de deur de beschikking hebben over een internetverbinding?

Tips en adviezen

Wil je een tablet kopen dan vind je meer informatie over waar je op moet letten voor de aanschaf in het artikel ‘Tablet kopen? Waar moet je op letten?‘. Verder vind je in ons archief met tablet tips en adviezen alle belangrijke tips en adviezen voor de aanschaf van een tablet. Hier kun je tips en adviezen vinden voor tablets met een specifiek besturingssysteem maar ook algemene adviezen voor wanneer je nog niet helemaal zeker bent over welk besturingssysteem je wilt en welke specificaties en features voor jou belangrijk zijn. Daarnaast vind je in onze ‘beste tablets‘ artikelen een overzicht van de beste tablets van dit moment.

Hoe werkt het vergelijken van tablets?

Op Tablets Magazine hebben we een complete database aangemaakt met daarin alle merken, modellen, specificaties, formaten en prijzen. Aan de hand hiervan kun je snel en eenvoudig tablets vergelijken.

Overzicht van alle tablets die te koop zijn

Het vergelijken van alle tablets die momenteel in Nederland te koop zijn is zeer eenvoudig. Ga naar onze tablet database waar je een overzicht van alle tablet vind die je op dit moment kunt kopen. Wil je ook oudere tablets zien? Selecteer dan aan de rechterzijde de optie “Toon ook gearchiveerde (oudere) tablets”. Vervolgens zie je alle modellen die tot op heden in Nederland gelanceerd zijn. Daarna kun je aan de rechterzijde aangeven welke elementen voor jou van belang zijn.

vergelijk-tablets

Filter op belangrijke kenmerken

Selecteer de merken waar je voorkeur naar uit gaat, kies het besturingssysteem dat je graag terugziet op de tablet, filter op het opslaggeheugen, het werkgeheugen of de resolutie, en geef aan of bijvoorbeeld een micr0SD card reader en een 4G module voor jou van belang zijn. Bevestig de verschillende filters en aan de linkerzijde verschijnt een overzicht van alle tablets die aan jouw voorkeuren voldoen. Mochten er geen tablets of maar weinig modellen verschijnen dan kun je proberen de ‘Toon ook gearchiveerde (oudere) tablets’ optie te selecteren.

Vergelijk de tablets die voor jou geschikt zijn

Vervolgens kun je maximaal drie tablets aanvinken bij het vakje naast ‘Vergelijk deze tablet’. Zodra je drie tablets geselecteerd hebt klikt je op de ‘Vergelijk’ knop en zie je op een nieuwe pagina alle specificaties, prijzen en features overzichtelijk naast elkaar staan. Mocht je meer modellen willen vergelijken keer je terug naar de database en begin je het proces opnieuw.

Ga nu direct aan de slag en en vergelijk alle tablets zodat je de beste tablet die voldoet aan jouw voorkeuren vindt.

Zit je met vragen of problemen?

Kom je er niet uit met het vergelijken van tablets of zit je met andere vragen waarop je een antwoord wil? Neem dan een kijkje in onze Vraag & Antwoord. Hier kun je terecht met al je vragen en problemen over en met tablets. Wij geven we als experts, samen met de community, een passend antwoord.

  • Delen: