Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Welke tablet aanschaffen?


26 september, 2017, Categorie:

Na wat wikken en wegen heb ik bedacht om voor mijn vrouw een tablet aan te schaffen. Reden hiervoor is, dat mijn iets om handen wil hebben omdat ze borstkanker heeft en s’avonds iets te doen wil hebben.

Wij hebben wel een vaste computer(Windows 10) maar daar kan zij niet zo goed mee omgaan.

Zij is een beginner. Wat voor een tablet zou voor haar  geschikt zijn om ermee te lezen, e-mailen e.d.

Groeten,

R.de Vries.

Antwoorden

Als specifiek lezen van een boek belangrijk is vergeet dan de e-reader niet. Hoewel je prima kunt lezen met een tablet, is over het algemeen lezen via een e-reader prettiger (geen verlicht scherm bijvoorbeeld, dat leest een stuk rustiger)

In principe kun je met alle tablets de basisdingen tegenwoordig doen zoals internetten, emailen, Netflix of YT. Allereerst kom je voor de keuze of je een tablet koopt van Apple (iPad) of een Android-tablet. Een iPad is wat meer “foolproof” omdat het min of meer een gesloten systeem is. Maar ook duurder ;-) . Het werkt wel heel intuitief.

Het beste is om even wat artikelen te lezen. We hebben een informatieve serie artikelen online staan die precies afgestemd zijn op je vraag. Als je wat meer helder hebt wat je wilt/budget is dan hebben we een vergelijker die je helpt met de keuze: onze tabletsvergelijker.

Succes met het maken van de keuze!

 

 

 

 

De meeste beginners komen prima met een aandroid tablet uit de voeten om dat het geen snellle leercurve heeften de prijzen zijn redelijk voor een middenklasser zoals samsung tabA 10.1.

Apple levert prima producten af maar heeft en iets steiler leer curvedan android,

Succes met de keuze en veel sterkte toegewenst samen!

Ik heb een samsung tab a10.12016 en deze is bestaalbaar en wekt erg prettig, ik zou dan kiezen voor de 32 gb versiewant de 16 gb is met andoiderg krap qua opslag, voor de rest is it een erg pretti apparaatom films op te kijken of tv maar ook word en exellontbreken niet en de standaard apps van Samsung zijn best goed,

Succes!

Een antwoord toevoegen