Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer aspire switch 11 of de Asus transformer book t200?


23 september, 2014, Categorie:

Hallo,

Ik wil een nieuwe tablet/laptop kopen en ik ben aan het twijfelen tussen de Acer aspire switch 11 en de Asus transformer book t200. Ik heb de tablet vooral nodig voor school, dus voor Word, Excel, PowerPoint en internet. Zal ik wachten tot de Acer aspire switch 11 of zal ik de Asus transformer book t200 kopen. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

Antwoorden

Hoi,

Goede vraag! Maar, zoals je in onze database grotendeels kunt zien zijn de verschillen tussen deze modellen niet bijzonder groot. We hebben beide modellen nog niet kunnen testen maar alleen het design lijkt van de T200 iets hoogwaardiger te zijn. Qua specs ligt het er wel aan wel model van de Switch 11 je wilt.

Wat wellicht belangrijker is, is dat, voor zover ik kan zien, alleen de Switch 11 met een gratis jaarabonnement op Office 365 Personal geleverd wordt. Als je nog geen Office hebt scheelt dit je toch weer 80 euro.

Oke, dankjewel. Als ik de Acer aspire switch 11 zal nemen, dan neem ik de goedkopere versie van 399 euro. Maar het advies is dus de Asus transformer book t200.

Nee hoor, dat heb ik niet gezegd. Beide pria toestellen op het eerste gezicht en bij de Aspire Switch krijg je Office gratis. Dat scheelt je wat geld.

Een antwoord toevoegen