Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android ST 1016 wachtwoord probleem?


4 augustus, 2014, Categorie:

Heb een Android ST 1016 aangeschaft. Ter beveiliging een gebruikersnaam + wachtwoord ingesteld. Als ik de tablet nu aanzet moet ik het wachtwoord uiteraard invullen, maar deze wordt niet “herkent”. Omdat ik dus helemaal niet meer “in” de tablet kan komen weet ik niet hoe ik alles zou kunnen resetten of naar de originele fabrieksinstellingen kan komen.

Antwoorden

Hoi,

Ik zie niet direct welke tablet dit is, maar zit er een handleiding bij? Als het goed is staat daarin ook omschreven hoe je een reset kunt doen middels de knoppen in de behuizing.

Lees ook ons artikel over je Android tablet resetten even door. Daar staan wat algemene oplossingen in die je misschien verder kunnen helpen.

Bedankt voor je antwoord. Helaas staat in de handleiding niks over resetten, en beschikt deze tablet maar over één knop…!

Alle mogelijke oplossingen die ik online kan vinden vereisen toch een toegang “in” een tablet, en in dit geval ligt daar dus het probleem: ik kan niet “in” deze tablet meer komen, omdat mijn wachtwoord niet wordt herkend…!

Heb al een paar keer “zomaar” een wachtwoord ingetikt, daarna verschijnt er een bericht dat ik het over een x-aantal seconden weer moet proberen om het juiste wachtwoord in te vullen, en op zo’n manier ben ik dan weer een paar uurtjes verder, zonder een daadwerkelijke oplossing…!

Heb je ons artikel over het wachtwoord van je Android tablet vergeten al gelezen? Misschien helpt dit wat.

Er zit in de achterkant een klein gaatje. Druk daar met de punt van een naald in, dan wordt het apparaat gereset.

Een antwoord toevoegen