Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

App live TV loopt niet door?


10 juni, 2014, Categorie:

Beste Martin,

 

Ben in bezit van Samsung tablet 8.4 pro, ik heb een app van de Limburgse L1 TV zender.

Als ik nu live TV kijk speeld hij ± 30 seconde af, dan stopt staat het beeld stil en je ziet dat hij is aan het laden, na ± 20 seconde gaat hij weer verder maar je hebt dan wel een stukje gemist dit zelfde doet hij ook bij filmpjes van YouTube.

Is dit normaal?

 

Alvast bedankt  Ton

Antwoorden

Beste Ton,

Dat is vervelend maar is dit alleen bij streamingvideo of ook wanneer je een video die op je tablet staat bekijkt? En is het bij alle streamingvideo’s het geval? Het klinkt namelijk als een zwak WiFi-bereik waardoor hij moet bufferen.

Beste Martijn,
Bij het afspelen van en gewone video is het prima, alleen streamingvideo loopt niet door, terwijl  WiFi erg sterk aangeeft.
 
Groetjes Ton

Dat is apart. Heb je de meest recente firmware en welke browser gebruik je?

Hallo Martijn,

 

Mijn samsung pro 8.4 is pas van februari op de markt ik neem aan dat daar toch wel de juiste en laatste  recente firmware op zit op heb ik dat mis?

Verder gebruik ik de TV apps van NPO die er standaard op zat en ik gebruik een app van een  Limburgse  TV zender L1.

Ik gebruik als browser chrome en die blauwe wereldbol die stonden er standaard al op.

Zoals ik al vermelde speelt hij mp4 videofilm wat ik zelf er op heb geplaatst gewoon netjes af.

Ik heb nog wat testen gedaan met verschillende TV zenders en het tablet vlak aan de router gehouden het is dan  iets beter het streamen gaat dan vlugger maar je krijgt altijd nog een 1 tot 2 seconden onderbreking dat het beeld even stil staat.

Ik heb de Experia  Box V8  van KPN.

Vriendelijke groeten Ton

 

 

 

 

 

Hoi Ton,

Dat is zeer vervelend inderdaad, maar het ligt dus niet aan een specifieke app. Het lijkt erop dat de tablet zelf om een of andere manier moeite heeft met streamingvideo. Daar is weinig aan te doen helaas.

Met de firmware bedoelde ik dat Samsung wel vaker kleine updates uitrolt. Ik zou het in ieder geval even checken, wellicht via Kies.

Een antwoord toevoegen