Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus transformer book t100 of de Acer aspire switch 10?


23 september, 2014, Categorie:

Hallo,

Ik wil een nieuwe tablet/laptop kopen en ben aan het twijfelen tussen de Asus transformer book t100 en de Acer aspire switch 10. Ik heb de tablet vooral nodig voor school, dus voor Word, Excel, PowerPoint etc. Zijn er grote verschillen tussen deze twee apparaten, en welke komt dan beter uit de test. Welke tablet adviseren jullie en hebben jullie ook nog suggesties. Ik sta namelijk ook open voor suggesties, als jullie een betere tablet/laptop weten hoor ik het graag. Mijn budget is 450 euro. Alvast bedankt

Antwoorden

Heb jij toevallig ook de vraag over de T200 en Aspire Switch 11 gesteld?

De T100 en Aspire Switch 10 ontlopen elkaar weinig. Voor onze ervaringen verwijs ik je graag naar de reviews van deze tablets.

Beide modellen worden met een gratis versie van Office geleverd (let op; nieuwe modellen met een abonnement op Office 365) dus daar kun je sowieso mee aan de slag.

Ik zou de keuze laten afhangen van je persoonlijke voorkeur qua merk, design en specifieke specs. Qua kwaliteit doen ze echt nauwelijks voor elkaar onder.

Haha nee ik heb niet de vraag over de Acer Aspire Switch 11 en de Asus Transformer Book T200 gemaakt, maar bedankt voor je uitleg

Een antwoord toevoegen