Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Batterij is Galaxy Tab 4 heel snel leeg?


4 juni, 2015, Categorie:

hoi ik heb een Samsung Tab 4 waar de batterij heel raar van doet hij knalt van 80 procent zo terug naar 20 of nog minder en dan valt hij binnen een paar minuten uit maar als ik hem weer aan zet staat hij weer op 80 dit is heel vervelend  Samsung heeft er niet echt een antwoord op. Alleen zeggen ze dat je hem terug moet zetten naar fabriek stand maar dan moet ik al die spellen weer op nieuw spellen weeten julli een oplossing gr Donny

Antwoorden

Hoe oud is de tablet en staat deze continu aan? Het kan zijn dat de batterij zijn langste tijd gehad heeft maar dat is lastig te zeggen. Een fabrieksreset is een optie maar zorg dat je een back-up maakt. Spellen kun je daarna weer snel uit de Play Store downloaden.

Hij is een jaar oud “moet je de spelen dan over nieuw spellen. is zoo batterij te vervangen of moet hij dan terug naar de fabriek gr Donny

Ik heb hetzelfde probleem hij laat ook niet goed meer op

Wij hebben het zelfde probleem:

samsung tab 4

1 jaar oud,

accu op 100%, halve minuut spelen en pang hij gaat uit. alleen met stekker aan te krijgen en accu blijkt leeg, paar minuten aan stekker en huppekee 100%

heb hem al 2x terug op fabrieksstand gezet maar dat blijkt totaal niet te helpen!

 

Overigens hem je de optie om een backup op de server van google te zetten en dan ben je dus niet je gegevens van de spellen kwijt. moet j alleen met je gegevens weer inloggen.

Ik heb hetzelde probleem rare batterij van samsung tab 4 ben dus niet de enige!

Bij mij gaat de baterij ook heel snel leeg en opladen doet heel traag

Bij mij hetzelfde probleem, en hij wordt niet intensief gebruikt

Idem hier

Bij mij gaat de batterij ook snel leeg,

ik kan maar een half uurtje een spelletje spelen :-/

Helaas is het een vaker voorkomend probleem de baterij bij samsung. Ik heb precies het zelfde ook tab 4

Enige oplossing is baterij vervangen

Tip je kan zelf een baterij bestellen en vervangen is niet moeilijk. (Met filmpje van youtube)

 

Dat wordt dus overstappen op Apple naar Iphone en Ipad want ik heb dat gezeik ook gehad met mijn samsung galaxy S4 en mijn ouders ook met hun samsung tablet, elke dag klagen dat hij te snel leeg is en ik ben hartstikke blij met Iphone 6s laadt erg snel op en heeft soms ruim 35 uur nodig voordat hij leeg is. Ik raadt aan op Apple over te stappen, minder gezeik met die batterijen en ook veel minder grote kans dat de boel ontploft. (De wasmachines van Samsung ontploffen ook)

Ik heb verschillende apparaten, tab 4, samsung s5 mobiel en een apple air 2 tablet. Apple gaat zeer lang mee als hij opgeladen is, s5 mobiel gaat ook vrij lang mee, maar tab 4 is vrij snel leeg en apparaat wordt ook vrij warm. Vooral na 30 % is de tab 4 bij mij binnen een paar minuten leeg. Ik weet niet of een nieuwe accu beter is.

Helaas heb ik ook dit probleem. Bij mij gaat hij ook heel erg snel leeg. Ik stop hem al vroeg in de lading en valt snel weer uit. Soms als ik hem weer aanzet is hij vol en soms ook niet.

Wat een Apple gezeik. Betaal drie keer zoveel voor een tablet! Tuurlijk. Of bestel even een nieuwe accu voor 26,95 werkt perfect. Durf je het niet zelf dan laat je het doen. Ben je 45, 00 kwijt en kun je er weer 2 jaar tegenaan. Accu’s gaan niet eeuwig mee.

Ik ben bij mijn Tab S de batterij vervangen,  maar het probleem blijft.  Nieuwe accu was 60%, helemaal opgeladen. Duurde meer dan 24 uur. Daarna binnen paar minuten leeg.  Daar heb je dan veel geld voor betaald. Vervangen batterij heeft bij mij niets geholpen.

Omgekeerde wereld…van 0 tot 100% laden duurt 6 uur. 90 minuten filmpje kijken en hij is leeg… kut samsoen

 

ik raad niet aan om over te stappen naar apple als je ook films of muziek op je aparaat wilt zetten. Maar mijn Ipad air gaat wel lang mee met de accu. Maar mijn tab 4 gaat langer mee de ipad gaat 6 uur mee als je hem continu gebruikt maar mijn tablat 10 uur!. Ik zou een toch Ipad kopen of een nieuwe accu.

 

O ja als je een s5 hebt en de accu doet het slecht ik zou bij bol.com een accu nieuwe kopen.

 

 

 

m.v.g Anoniem

ik ook niet

Die van mij kan niet eens meer opladen dus kan er helemaal niks meer mee

Mijn tablet is 7 maanden oud hij ligt  aan de oplader  en loopt  nog leeg  fffff hopeloos

Een antwoord toevoegen