Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Welke beschermhoes tablet kopen?


30 juli, 2014, Categorie:

Ik ben op zoek naar een tablet die veel buiten gebruikt ga worden, mijn werkzaamheden zijn te vergelijken met werkzaamheden in de bouw. Ik weet niets over de waterdichtheid van de tablets ( dit ivm een regenbui e.d.), tevens weet ik ook niet bij welke tablet er een bescherming te verkrijgen is. Ik heb het wel gezien bij een apple. Ik kan de diverse extra accessoires niet goed vinden, waar kan ik dit vinden???

Antwoorden

Hoi,

Wil je een robuuste tablet die tegen een spatje water en dergelijken kan of wil je een accessoire voor je tablet die deze bescherming toevoegt?

Google op onze site even op robuuste tablet en dan kom je veel modellen tegen, onder meer van Panasonic. Deze tablets zijn echter wel vrij duur.

Qua accessoires zijn er bepaalde fabrikanten die interessante dingen op de markt brengen, onder meer Griffin, LifeProof en Kensington.

Waterdichte tablets zijn er niet heel veel, in ieder geval voor consumenten niet. Een voorbeeld is de Sony Xperia Z2 Tablet.

Hoi Martijn,

Ik denk prijstechnisch dat ik het bij aanvullende accessoire moet houden, op het moment denk ik aan een Samsung, is er voor dit merk accessoires te koop zodat het robuuster wordt. Ik heb nog niet duidelijk in beeld welke tablet het ga worden maar mijn beslissing heeft ook te maken met de te verkrijgen accessoires. Helemaal waterdicht hoeft niet, maar zoals men noemt “spatwaterdicht”.

Dat begrijp ik, maar dan krijg je bijvoorbeeld een hoes/case als deze LifeProof Fre. Het is niet goedkoop maar biedt wel goede bescherming. Zij hebben echter voor de Galaxy tablets niks zie ik, maar Griffin heeft wel iets vergelijkbaars. Voor de iPad is er sowieso meer te krijgen dan voor andere tablets.

Hallo,

Ik heb zelf gekozen voor de iPad hoes Travellor zwart, deze hoes is het zelfde als de Griffin echter is hij een stuk goedkoper.

Op google zie je genoeg webshops die deze iPad hoes aanbieden, ik heb hem gehaald bij ipadspullekes.nl

 

Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag!

Hallo,

Bedankt voor die webshop, eindelijke kwaliteit tegen een goede prijs.

Ik heb zelf een iPad 2018 hoes met toetsenbord besteld en deze is zeker van degelijke kwaliteit.

De hoes zelf is echt van goede kwaliteit, toetsenbord valt wat tegen vergeleken met een origineel toetsenbord. Gezien de prijs alsnog een slimme koop.

Een antwoord toevoegen