Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Beste keuze soort tablet?


29 januari, 2017, Categorie:

hallo,

ik ben op zoek naar een tablet waarmee ik in zakelijke besprekingen aantekeningen kan maken zodat ik paperless kan werken. Wat is hierin de beste keuze? Schermgrootte rond 9.7. Ben nu een Apple privé gewend maar dat vind ik iets te prijzig voor enkel zakelijk gebruik. Heb ook geen idee of Android dan kan en welke versie dan goed genoeg is.

 

alvast bedankt.

 

met vriendelijke groet,

 

mike

Antwoorden

Misschien kun je met ons artikel met de beste tablets voor productief werken een start maken. Lees vervolgens ook verder in onze beste tablet koopgids.

Als ik je zo hoor is een hybride Windows-tablet de beste oplossing.

Dank voor de snelle reactie. De tablet is slechts een bijproduct naast mijn laptop om tijdens besprekingen PDF documenten te lezen en aantekeningen te maken. Het hoeft dus niet met toetsenbord en al. De goedkoopste tablets hebben allemaal Android. Maar hier zijn weer heel versies van en in een ander vraag en antwoord bericht was het advies iets aan te schaffen wat langere tijd meegaat. Gezien de vele versies van Android heb ik geen idee wat de levensduur hiervan is. Een IPad is op dit moment te duur om aan te schaffen maar lijkt me ook te goed voor het enkel maken van aantekeningen.

Een stand-alone Android tablet kan een goede keuze zijn. Maar, wat is je budget? Kijk eens naar de 10-inch tablets van Asus. Goede keuzes voor niet teveel geldt. Of de Samsung Galaxy Tab A.

Een antwoord toevoegen