Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Beste smartphone voor gewoon gebruik rond 200 euro?


3 december, 2019, Categorie:

Beste tabletmazine,

 

Bedankt voor alle info die ik op deze site kan terugvinden over diverse telefoons en hun gebruik.

Ik gebruik mijn telefoon met name om berichten via whatsapp te kunnen versturen en te bellen en foto’s van documenten en gewoon alledaags gebruik te kunnen maken. Voordat ik alle snufjes op een telefoon door heb, ben ik al weer toe aan een nieuwe telefoon ;-)

Ik had nog niet eerder over Oppo gehoord en heb vernomen dat dit een speler is die in de westerse markt net als Huawei opkomt. Nu met alle negatieve aandacht die gaande is tav de chinese producten en invloeden vroeg ik me af wat u mij zou aanraden als ik voor gewoon gebruik een telefoon zou willen aanschaffen en of de controle vanuit China mogelijk ook op een Oppo van toepassing is?

Ik overweeg een Oppo A5 2020, een Samsung Galaxy A20 of A10 of een Huawei P smart 2019. Daarnaast las ik dat een Sony Xperia 10 vergelijkbaar is met een Oppo A5, maar wel weer wat duurder.

Wat zou u mij aanraden?

 

 

 

 

 

 

Antwoorden

De Samsung toestellen zul je je geen buil aan vallen voor het geld en verzekeren je ervan dat je geen restricties zult ondervinden van de China ban. Je zou ook iets meer geld kunnen uitgeven en voor de Samsung A50 kunnen gaan ;-)

Ja zeker het overwegen waard! Thnxx

 

Een antwoord toevoegen