Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bewerkt bericht facebook blijft grijs in beeld?


1 januari, 2016, Categorie:

Hallo,

Gisteren plaatste ik op mijn Asus tablet een bericht op facebook en ik zag dat er een fout in zat.

Ik bewerkte het bericht, maar daarna zag ik het gewijzigde bericht ‘grijs’  en het originele, foute bericht verscheen weer daaronder. Ik heb daarna nog 2 maal geprobeerd het bericht te bewerken, maar dit lukte niet. Nu heb ik 3 ‘grijze’ berichten, bovenin mijn fb pagina staan, die ik niet kan verwijderen. Deze berichten zijn alleen op mijn eigen fb pagina te zien. Hoe kan ik ze toch verwijderen met mijn tablet? In mijn telefoon en op mijn computer staan deze niet, dus het is alleen op de tablet. Alvast dank voor uw antwoord.

Antwoorden

Hier hetzelfde probleem met een samsung s4

 

Ik heb de (laatste update van de) app verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. Daarmee verdwenen eindelijk de grijze berichten.

Idem probleem met S5

Ik ook op mijn Huawei

Zo te zien een  algemeen probleem wat bij Facebook zelf ligt, aangezien er mensen op zowel tablets als verschillende merken telefoons last van hebben.

Hier hetzelfde probleem op een S5

Hier hetzelfde probleem met s4 mini

Mbt tot wat gezegd werd.update verwijderen en opnieuw installeren dat werkt toch niet je krijgt de laatste update weer terug

Had dit probleem ook. Wat ik heb gedaan is op de app. afmelden van facebook.
Ik had nog een account voor zakelijk en die heb ik eerst geopend.  Daarna heb ik die weer afgemeld en weer ingelogd met prive. Toen was het weg. Heb een S5 mini.

Weet niet of je opnieuw moet inloggen met een ander account, lijkt me niet, maar het volledig afmelden op de app en weer aanmelden kan het probleem al verhelpen.

Succes en wil je nog meer geweldige tips dan heb ik hier heel wat goede tips staan:

http://bit.ly/2eD4I4I

Bij mij op de iPad steeds zwart scherm als je wat wilt bewerken

hoe los ik het op.

Een antwoord toevoegen