Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Blauw knipperend lampje op lenovo tablet?


25 december, 2017, Categorie:

Op mijn nieuwe lenovo tablet (android 7.1) blijft een blauw lampje knipperen na de melding dat sms niet meer ondersteund wordt en ik de Android-app Berichten moet downloaden. Die app is niet te vinden. Hoe kom ik van die melding af en hoe krijg ik dat lampje uit?

Antwoorden

De door jou beschreven situatie komt ons niet direct bekend voor. Lezers die dit herkennen worden van harte uitgenodigd om mee te denken :)

Ik heb precies hetzelfde. Daarom kom ik ook hier terecht na het te hebben gezocht op Google.

Alle meldingen opzij schrjven  (weg vegen) en lampje gaat uit.

Alle meldingen opzij schrjven  (wegvegen) en lampje gaat uit.

Het lampje blijft knipperen, ook als er geen meldingen zijn.  Heel irritant dat knipperende lampje. Ik kan geen oplossing vinden op internet.

Iemand een oplossing?

Ik heb geen blauw lampje, maar die melding dat SMS niet meer word ondersteund, krijg ik ook. Krijg hem ook niet weggeveegd. Als ik er op tik, kom ik in de play store terecht. Dan is melding wel weer ff weg, maar komt later weer terug. En de SMS app krik ik wel gevonden (via google) maar kan hem niet instaleren omdat die niet geschikt is voor mijn apparaat.

Hi allen,

Sinds gisteren in huis en hetzelfde probleem. Je gaat naar meldingen klikt links boven in op instellingenstreepjes klikt geen meldingen aan en weg is ie.

Wat een mooie tablet voor deze prijs, ben benieuwd naar het plezier

 

Een antwoord toevoegen