Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Boeken worden donker op tablet?


12 oktober, 2015, Categorie:

Ik heb een Samsung galaxy note. Hierop staat het programma Aldiko met een aantal boeken.

Tot een paar dagen geleden was er niets aan de hand, naar nu ineens wordt het scherm donker als ik een boek open. Amper te lezen. Startscherm en alle andere apps zijn gewoon normaal. Je ziet het scherm  in een flits donker worden als ik een boek open, en helder als ik het sluit.

Helderheid automatisch aanpassen staat uit, schermspaarstand staat uit. Veranderen van helderheidsniveau heeft geen invloed.

Iemand enig idee waardoor dit zou kunnen komen?

 

 

Antwoorden

Ik ken de app zelf niet uitgebreid, maar staan daar geen opties voor de schermhelderheid in? Wellicht een soort leesmodus of nachtmodus die de helderheid van het scherm beïnvloedt.

Bedoel je de app Aldiko? Daar heb ik ook al (dacht ik) overal gekeken. Ik kan daar niets aanpassen. In het boek zelf zie ik ook nergens een optie om de helderheid aan te passen. Ik kan er natuurlijk overheen kijken, maar heb meerdere malen alles nagekeken.

Htt//www.aldiko.com/feature. html vraag

 

 

ik heb hetzelfde probleem ,ik heb de nachtmodus veranderd dan wordt het iets klaarder maar nog niet genoeg.Hoe komt dat?

Ik heb het probleem kunnen vinden namelijk een boek openen en een maal tikken met de vinger boven aan scherm,dan krijg men een balk met verschillende tekens o.a. nachtmodus die moet juist staan en dan tikt men op het teken Tt en in het menu helderheid auto aanvinken dan is het ok. edb

Top!!

Probleem is inderdaad opgelost

Perfect! Heel erg bedankt!

mijn scherm heb ik ook per ongeluk ”donker”  gezet. ik weet dat ik ‘geveegd’ heb, maar met terug vegen lukt het niet om het scherm weer leesbaar te krijgen. ik baal als een stekker :-(

nu zoek ik een schermafdruk, zodat ik misschien duidelijk krijg, waar ik ongeveer moet drukken om de licht/donker instelling terug te kunnen wijzigen.

 

bij mij hetzelfde probleem maar moest ‘opmaak uitgever negeren’ aanvinken bij het menu dat ik kreeg bij MEER in het opmaakmenu Tt

Het scherm werd bij mij donkerder omdat ik per ongeluk over het beeldscherm schoof met mijn vinger, van boven naar beneden. Andersom en het probleem was opgelost

Dank, mijn probleem opgelost met bij Tt en helderheid op auto!

 

Bedank, probleem opgelost met bij Tt en helderheid op auto! Toppie

Ik heb het zelfde probleem.  Hij gaat zo snel weer uit dat ik niet aan probleem op lossen toekom.

Hij staat op mijn samsung 9 telefoon

Gr. Jolan

Naar bediening Moonreader. -> Onderaan zie je Helderheid -> gaf bij mij aan ‘Lange tik linksboven’.
Ik heb deze op ‘Geen’ gezet en een andere beweging op Helderheid gezet -> venster sluiten en gebruik die nieuwe ‘beweging’ en menu Helderheid komt naar voren. Aanpassen en probleem opgelost.

Succes

Een antwoord toevoegen