Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Controle iOS 8.0.1 werkt niet?


26 september, 2014, Categorie:

iOS 8.0.1 is gedownload maar instaleren lukt niet. Er komt steeds te staancontroleren update onmogelijk en dat ik niet verbonden ben met internet . ( internet doet het gewoon!!) WiFi  werkt ook!! Alleen bepaalde onderdelen in een spel oa iets kopen in de winkel bij candy crush  kan niet omdat ik  zogenaamd niet verbonden ben met internet.

 

mijn vraag is kan ik deze up date verwijderen en zo ja HOE. Of moet ik wachten tot Apple met  8.0.2 komt ? En is het ongemak dan over??

graag uw hulp. Alvast bedankt

mevr j  poel

Antwoorden

Ik heb dat ook eens gehad en toen bleek het echt aan de matige internetverbinding te liggen. Het kan echter ook door overbelaste servers van Apple komen dus blijf het even proberen. iOS 8.0.2. moet overigens al klaarstaan. Check dus even voor nieuwe software.

 

Hoi, ik had hetzelfde probleem. Het is bekend dat er een probleem is met IOS 8.0.1 (Apple heeft deze update ook al teruggetrokken). Inmiddels is er een nieuwe update, 8.0.2. Het lukte me op de iPad en iPhone echter niet om die versie binnen te halen, omdat versie 8.0.1 nog gereed stond voor installatie (wat dus niet lukt om bovenvermelde reden). Ik heb het opgelost door de update naar IOS 8.0.2 via iTunes te doen. Dus gewoon ff je iPad of iPhone aan iTunes hangen voor een update. Op een of andere manier omzeilt iTunes de installatie van de foute versie (wat op de device zelf dus niet lukt). Bij mij werkt het nu weer prima!

 

Een andere optie zou nog kunnen zijn om de laatste reservekopie terug te zetten vanuit iTunes, maar dan ben je mogelijk data kwijt.

 

Waarschijnlijk probeer je deze update te laten controleren via WIFI. Wanneer jouw WIFI is beveiligd met een (oude) WEP toegang, zal de update niet gaan plaatsvinden. Wanneer je jouw WIFI-router instelt op WPA2 is er niets meer aan de hand.

Succes.

Een antwoord toevoegen