Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Crash samsung Galaxy Tab 4?


4 april, 2016, Categorie:

Hey,

Ik heb jammer genoeg een beetje zitten prutsen met mijn tablet (samsung tab 4 SM-T235) en nu kan ik het beestje jammer genoeg niet meer opstarten.

Eerst en vooral moet ik zeggen dat de tablet geroot is, leuk om spelletjes te spelen, maar omdat ik nog niet zo tevreden was met de resolutie heb ik die proberen te wijzigen via een app.

Nadat ik de resolutie had gewijzigd krijg ik enkel en alleen nog een zwart scherm waarop volgende meldingen komen met telkens een ok button ‘het proces com.android.phone is gestopt’, ‘het proces com.android.systemui is gestopt’ ‘touchWiz-start’ is gestopt’ ‘weer en briefing is gestopt’ ‘keygardTestActivity is gestopt’ en nog enkele anderen die te snel verdwijnen om ze te lezen.

Nu heb ik reeds een soft en hard reset geprobeerd maar dat lukt niet. De tablet reageert daar niet op. Ik kan de tablet zelfs niet meer uitleggen. Hij valt vanzelf uit en start terug op waarna ik de boven vermelde meldingen terug krijg.

Het enige dat ik nog kan is de tablet aansluiten op mijn pc en via die weg erin geraken.

Wat denken jullie? Wordt het een tablet voor de vuilbak of kan er toch nog iets aan gedaan worden.

Ik hoop dat er iemand mij hier kan helpen.

Alvast bedankt.

Bart.

 

Antwoorden

Ik ben bang het eerste.. heb zelf geen ervaring met rooten en dergelijke wijzigingen doorvoeren maar als de software nu problemen heeft kom je daar niet snel meer vanaf.

Een antwoord toevoegen