Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De robot heeft mijn besturing overgenomen?


11 februari, 2015, Categorie:

hoe krijg ik de robot weg van mijn asus tf300t tablet?

Antwoorden

Haha, ik moest wel even lachen om deze vraag..

Maar, serieus; wat bedoel je precies met de robot? Een robot heeft je tablet overgenomen? Hoe uit zich dat precies en wat kun je niet meer doen?

Ik kom in geen enkel programma. Alles wat moet bewegen is geel omlijnd. Als ik ergens op druk dan praat de robotvrouw. De tablet is overgenomen door de robot. Waarschijnlijk heb ik op iets gedrukt.

Dat is heel apart. Staat er een demomodus aan? Wellicht ergens onder in beeld weergegeven met een kleine tekst?

Dit is ook heel apart Martijn als ik je bij jou naam mag noemen. Ook al staat er een demo modus aan geeft de tablet pratend aan wat en waar ik ook op druk {dus  werkelijk op alles !!!!Ik begrijp ook dat je om alles moet lachen.Maar misschien is er nog hoop.ik heb alles geprobeerd.resetten.peperclips .Ik kom nergens meer in [alles is ook omringd met een gele dunne lijn}o ja misschien voor blinde.Er staat ook niets onder in het beeld .

 

Dick

 

 

 

 

Hoi Dick,

Nou ik moest even om de verwoording lachen maar ik snap je probleem. Zoals ik het begrijp staat de hulp voor slechtzienden/blinden aan.

Volgens mij moet je voor het navigeren door de menu’s dubbel tappen en met twee vingers scrollen. Zo kun je richting de instellingen komen om deze optie voor blinden en slechtzienden uit te schakelen.

Martijn ik ben in de instellingen. Ik weet niet waarop ik moet drukken. Overal waarop ik druk gaat ze praten. Alles wat er staat op de instellingen is omlijnd met een gele dunne rand. misschien moet ik dubbel iets vasthouden ??

martyn ik kan de instellingen wel aan vinken maar ik weet niet welke. ik moet wel een paar keer aanvinken, maar ik kom er wel in. zijn het soms de aangepaste instellingen?pffff erg vermoeiend met haar!

Dick

M

Martijn   ik heb de talkback uit weten  te schakelen het stond bij toegankelijkheid alles doet het weer .heel erg bedankt!!!!!!

Dick

Goed zo! Succes!

hoe kom je op toegankelijkheid als je niet kunt scrollen?

 

mvg anoniem

Een antwoord toevoegen