Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Download nokia lumia 2520?


11 maart, 2014, Categorie:

weet iemand of je buiten de store kan downloaden met de nokia lumia 2520, mijn vriend heeft namelijk een dell en hij kan niet utorrent downloaden omdat dat buiten de store valt. heeft iemand hier een antwoord op!

mvg,

Antwoorden

Dit model draait op Windows 8.1 RT. Dit houdt in dat de tablet alleen gebruik kan maken van apps uit de Windows Store. Alleen wanneer de tablet op de volledige versie van Windows 8 draait kun je ook de zogenaamde .exe bestanden installeren en dus buiten de Windows Store om werken.

Lees meer over het verschil tussen Windows 8 en Windows RT.

zou je de versie windows RT ook kunnen vervangen door windows 8, want ik zou graag downloaden maar al zou dat er niet op kunnen zou ik weer een heel negatief punt vinden. dan heb ik er als nog minder aan :P

mvg,

Nee, helaas is dat niet mogelijk want de tablet draait op een ARM-processor. Alleen Windows (8.1) RT kan daarmee overweg. Dat is ook de reden dat we niet veel Windows RT tablets meer zien.

maar window’s 8 tablet’s zijn over het algemeen ook een stuk duurder, dan zou je beter een android kunnen nemen want dan heb je voor €500 net al de Lumia een redelijk goede tablet waar je over het algemeen dus meer mee kunt. het enige nadeel is dat je geen microsoft office, en dat over het algemeen het windows systeem vlekkeloos draait!

mvg,

Dat klopt inderdaad, al worden Windows 8 tablets wel steeds sneller goedkoper. 8-inch heb je immers al voor 250 euro.

ja de Toshiba encore is 300 euro en best goed je kan er ook nog eens veel mee

oke de toshiba encore, maar weet iemand wat hier voor windows op staat rt of gewoon w8

weet iemand wat voor windows er op de toshiba  encore staat

Windows 8.1.

niet windows RT dus

De Encore niet nee.

Een antwoord toevoegen