Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Downloaden apps Galaxy Tab lukt niet?


15 april, 2014, Categorie:

Ik heb gisteren een samsung tablet gekocht en wil nu apps downloaden.  Helaas lukt dit niet helemaal.  Als ik op downloaden druk doet ie dat wel. Maar krijg daarna niet de knop “openen”  te zien. Wel knop verwijderen.

Kan iemand mij helpen?

Antwoorden

Hoi,

Maar, staan de apps wel geïnstalleerd? Dus, als je een app gedownload hebt ga je naar de app-tray (het deel wat de geïnstalleerde apps staan) en kijk je of je app er tussen staat. Het kan ook zijn dat er direct een snelkoppeling op het homescreen gezet wordt.

Als je de geïnstalleerde apps helemaal niet kunt vinden is er een probleem. Als dat wel het geval is maar je ziet alleen de ‘openen’ knop niet is dat een bug of iets wat heel simpel te verklaren is, maar niet iets waardoor je de apps niet kunt gebruiken. Check dus even goed of de apps wel op je tablet staan.

Hoi,

De apps staan nergens op de tablet. MMaar als ik kijk bij applicatie beheer staat er wel dat ze gedownload zijn. Als ik op het plaatje druk kom ik weer in de playstore. Waar ik alleen op de “verwijderen” knop kan drukken. 

Dat is erg apart. Maar, ik hoor de laatste tijd veel problemen van mensen met een Galaxy Tab die ineens apps kwijt zijn. Het lijkt als een software-probleem van Samsung. Heb je al met Samsung gebeld of gemaild?

Hoi martijn,

Heb nog niet gebeld met samsung. laat er straks even iemand naar kijken en anders moet ik even contact opnemen met samsung

 

had ik ook, samsung opnieuw opgestart en alles werkte weer tiptop

Ik heb hetzelfde met mijn Oneplus One. Geprobeerd opnieuw op te starten en de apps verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. Beide zonder succes.

Hoi, mijn Samsung galaxy trend plus heeft een heel irritant probleem.

Hij installeert geen apps meer. Echt, ik heb alles al geprobeerd, maar niks werkt…

 

Een antwoord toevoegen