Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

E mail blokkeren op iPad?


14 oktober, 2014, Categorie:

Hallo.

In bv. Het outlook mailprogramma kan je zonder problemen mails blokkeren van vervelende reclame en dergelijke.

Op mijne i,pad in het e mail  programma zit er helaas geen mogelijkheid om mails gemakkelijk te blokkeren.

je kan wel bv. rechtstreeks op de webserver mails gaan blokkeren maar dat is wel een heel gedoe.

is er werkelijk geen truckje om op een i pad gemakkelijk mails te blokkeren, eventueel een ander e mail programma?

 

Fel bedankt.

 

gr. Stef.

Antwoorden

Als je een mailtje op je iPad opent zie je links onderin een vlaggetje. Met deze optie kun je een e-mail aanvinken als spam waardoor deze in de spam folder komt. Deze folder kun je dan weer om de zoveel tijd (laten) legen.

Ik zie nergens dat vlaggetje op mijn air 2

 

Het vlaggetje biedt mijnsinziens weinig soelaas, omdat ik dezelfde mailtjes steeds weer krijg via een andere website of een ander e-mailadres. Eigenlijk zouden de bedrijven hierin moeten investeren, want het is hun naam die steeds weer wordt misbruikt.  Erg gemakkelijk om het aan de consument over te laten.

Het is toch belachelijk dat je geen email adressen kan blokkeren.

Jammer dat mails niet simpel geblokkeerd kunnen worden. Nog geen oplossing hiervoor gevonden

Als je een ongewenste mail krijgt, druk dan bovenin op de afzender. Zet hem dan in je contacten en ga daarna naar instellingen en naar berichten. Ga dan naar geblokkeerd en druk dan op voeg toe. Nu kan je de afzender blokkeren en het contact verwijderen.

Hebik gedaan,afzender staat als geblokkeerd maar de mailtjes blijven om de minute binnen komen ( ipad2) en met het steeds zelfde inhoud

Snap er niets van dat er in deze tijd geen middel bestaat om die achtelijke mailtjes van nepbanken te blokkeren, hier moet gewoon iets aan gedaan worden. je wordt er echt knettergek van tot geïrriteerd aan toe. En ze blijven maar komen ING, KNAB, SNS en blokkeren ho maar met geen mogelijkheid waarom!!!!!!!!!!!!!!

Helemaal onderaan de meeste mails staat ‘unsubscribe’ of  ‘afmelden’. Klik erop en klaar is kees.

Echt niet! Zelfs door op “Unscribe” (bij dit soort Spam) zou je NOG meer spamkrijgen! Zo slim zijn ze!  Ik word er ook helemaal gek van!

Hou maar op, zij weten het ook niet. Op de iPhone alle mailaccounts verwijderen. Op de gewone computer weinig tot nauwelijks last ivm een div. spamfilters.

Krijg steeds mails van ZORPIA  krijg ze niet weg

Ja ik ook van carwash, iets met beauty, en weet ik nog meer.  Alles geblokkeerd op pc en iPhone maat het helpt niet! Wordt er gek van

Niet op reageren, zojuist 90 e-mails verwijderd in 1 handeling.

Probeer het volgende: de email (op je iPad) zonder te openen ( dus niet aanraken) naar je prullenmand verplaatsen en direct definitief verwijderen uit je prullenmand.

Simpeler is als ze gewoon niet verstuurd worden door bedrijven oid. daar moet een wet voor komen oid..

ios is gewoon naadje dat je geen afzenders kunt blokkeren. Dat is wel een hele simpele en volgens mij een minimum voor een fatsoenlijk os/mail programma. Maar ja Apple maakt wel meer rare keuzes! Waarschijnlijk hebben ze er een belang bij om het in stand te houden!

Je krijgt de spam niet weg. Eenmaal via de reguliere weg afgemeld weten ze je te vinden. Blokkeren heeft geen zin want hun afzendadres wordt heel frequent gewijzigd en je spamfilters kent de het nieuwe afzendadres nog niet. Heb de ACM hier al over geïnformeerd maar zij vinden dat het niet hun probleem is. In ieder geval doen ze er niets aan. Meer mensen hebben (om andere reden) de ACM op de korrel omdat ze niet doen waar ze voor betaald worden. Let wel: ze staan onder controle van de overheid. Ook laatst genoemde doet NIETS !!!

 

Ik heb hetzelfde probleem met AH, Lidl, Aldi en nog diverse andere tot helderziende aan toe. Hoop dat het ooit ophoudt, ook alles geprobeerd. In outlook komen ze wel in de spam, maar kost toch ook behoorlijke tijd. Afgelopen maand over de 400 ontvangen. Sterkte allemaal😜

Gelukkig ben ik niet alleen…