Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Email verwijderen van laptop en tablet?


9 april, 2014, Categorie:

Als ik op mijn tablet de email verwijder om hem later opnieuw toe te voegen, verdwijnt dan ook alle mail van hetzelfde account op mijn laptop? Ik kan die mails niet missen, maar móet mijn mail op de tablet opnieuw instellen.

Antwoorden

Dat ligt eraan hoe je account ingesteld is. Als je POP3 als instelling gebruikt (Check je provider en je instellingen) dan blijft je mail zichtbaar op de apparaten waarop deze niet verwijderd is. Maar, als je IMAP gebruikt wordt de mail continu gesynchroniseerd met de server. Als je dan dus een mail ergens verwijderd wordt deze ook op andere apparaten verwijderd. 

Lees meer over e-mail instellen en toevoegen op je Android tablet.

Ik weet niet hoe ik al mijn emails uit prullenbak kan verwijderen hp laptop

 

Alsik de prullebak leeg , van mijn samsung ipadd, geeft hij altijd aan nog 5 en die krijg ik er niet uit , daarnaast, als ik berichten ophaal, dan komen alle verwijderde berichten , tot een maand daarvoor weer binnen hoe verwijderik ik dat definitief

Joop

Ik werd er ook gek van,alles geprobeerd maar ze kwamen zelfs 4 dubbel in prullenbak.

Uiteindelijk zelfde email adres aangemaakt op pc en alles verwijderd en dat werkte.

geen automatisch wachtwoord op dit email adres zetten als je de mail allen op tablet wil.

 

 

groeten Bert

Maar op mij laptop kom ik  niet in  va wegen mij wachtwoord.

ik verwijder mijn e mails op mijn tablet en smartphone maar ze blijven op mijn laptop staan. Hoe verwijder ik ze op mijn laptop?

Ik wil alleen nieuwe ongelezen emails op mijn mobiel zien. Nu blijven de gelezen ook zichtbaar en dat is niet de bedoeling. Waar stel ik dit in?

Ik heb een tablet van Samsung als ik op delen druk komen er allemal mails op ik zou die graag willen verwijderen maar weet niet hoe dank je wel

Hoe moet ik mijn mailtjes wissen van mijn tablet Samsung

Een antwoord toevoegen