Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook weergave op tablet klopt niet?


26 november, 2019, Categorie:

als ik op Facebook zit dan krijg ik aan de weerskanten van mijn tablet 2 donkere banden te zien die ik niet weg kan halen en als ik dan naar een advertentie ga dan heb ik die grijze of donkere balken ook waar op ik de teksten niet of gedeeltelijk niet zien VRAAG hoe haal ik de weg aub 

Gr

Ed

Antwoorden

Mijn persoonlijke ervaring is dat de app van Facebook continu in beweging is en dat er wel eens bugs ontstaan, die na enige tijd gerepareerd worden. Dat zou wellicht het geval kunnen zijn. Dan is het een kwestie van afwachten. Een ander scenario is dat je een adblocker draait op de iPad die dergelijke onvolkomenheden veroorzaakt. Dan weet je vast ook wel wat je te doen staat. Het zou ook kunnen dat er iets totaal anders aan de hand is. Je zou wellicht ook eens kunnen proberen of het helpt om de app opnieuw te installeren.

Vervelend ja, ik heb hetzelfde en kan niet een de prijzen of de volledige tekst bekijken op mijn samsung tablet.

Heeft waarschijnlijk met de grootte van je lettertype van doen. Als je deze kleiner instelt is bij mij iig het probleem opgelost.

Het lettertype veranderen naar klein helpt ook niet en als je Facebook op nieuw installeert dan is het even goed maar gaat weer naar de vervelende grijze banden en kan ook niet de prijzen of de volledige tekst bekijken?

Je bent niet de enige. Het is mateloos irritant, zeker omdat je tekst mist.

Ik gebruik een Samsung tab A 10.1

Hoop dat er snel een oplossing voor is.

En nu??

Is hier een oplossing voor gekomen.. ik heb hier nu nu last van