Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hoe kan ik de yarvik xenta 10ic tablet resetten?


24 mei, 2014, Categorie:

Hoe kan ik de tablet resetten? Het is een yarvik xenta10ic tablet android 4.1

Antwoorden

Staat dit niet in de handleiding uitgelegd? Als het goed is moet daar meer informatie over te vinden zijn, maar in de meeste gevallen is het een combinatie van knoppen of een klein gaatje waar je met een paperclip een knopje in kan drukken.

Lees meer over het resetten van een Android tablet.

Dank voor je antwoord,ik heb het inderdaad zo gedaan maar alles blijft hetzelfde!

Ok, ga naar de instellingen van je tablet en zoek naar de optie ‘terugzetten naar fabrieksinstellingen’. Hiermee zou de tablet compleet gereset moeten worden.

Ik kan niets mee ook. Is er een reset knop op deze tablet?

hoelang moet je die paperclip in het gaatje houden voordat tie reset

 

Onze yarvik tablet gaat niet meer aan. Kan je dan ook een harde reset doen, om er achter te komen of hij kapot is !? Of moet de tablet aan staan voor een harde reset.

mijn tablet xenta had een probleem de schermkleuren ging weg ik ben hiervoor naar de winkel gegaan ze hebben het gemaakt ik heb hem terug gekregen toen ik hem aandeed deed het kleur het terug perfect maar kon ik maar 1 app dowloaden en ervoor een 10-tal dus heb ik hem dichtgedaan 1week later heb ik een sd kaart gekocht een nieuwe ik wou mijn xenta tablet openen maar inneens ging het niet meer ookal zet ik hem in de oplader heb ik een nieuwe oplader gekocht zet hem erin werkt hy nog steedcs niet ik heb hem 1.5 jaar ik snap niet hoe ik verder moet met hem ik wil geen nieuwe kopen ik heb hemù ni zo lang weten julie wat ik moet doen

Mijn yarvik xenta 201-10 ic doet niets, start niet. De adapterset zit te los in dc. Wat zou de oorzaak zijn,  ik vvermoed zelf dat ie niet laad.

dit is yarvik eigen na 0.5 jaar tot 3 kapot ie ermee maar je moet m dan naar de fabrieks instellingen zetten hem aan zetten opladen tot 50% en dan leeg laten lopen maar nog niks downloaden en de oplader gaat op een gegeven moment krom staan door het vele opladen. Conclusie, geen Yarvik tablet kopen!!!!

Yarvik is gewoon rotzooi

  • Grootste probleem met Yarvik is de Adapter (deel op de Tablet) deze gaat zeer snel kapot.
  • Scherm problemen, Vast lopen
  • Goede TIP, Spaar iets langer en koop een Goede Tablet  (forums staat er mee vol klachten)
  • Onderdelen zijn nauwelijks verkrijgbaar

 

ik ben mijn code kwijt van men yarvik hoe kan ik hem resetten?

 

mijn vader had op zijn email ingelogt maar die weet hij niet meer en nu staat e als ik zij ouwe inlig kan niet meer deze email gebruiken kan ik hem nog maken denk je

? help me

ik ben mijn wachtwoord van mijn yarvik xenta 10ic vergeten. Hoe doe ik een factory reset? Deze heeft geen volumeknoppen

hallo ik heb een yarvik tablet 10ic android 4,1 gekoopt, en mijn mn broer heeft mijn code zoveel keer “FOUT” ingeschrijven en nu is het blokkeert,en ik ken de google account niet. Hoe kan ik een hard reset doen het gaat niks.

yarvik xenta 10ic glas is stuk en ik weet niet wat ik moet doen welke winkel kan hrt gemaakt worden

Een antwoord toevoegen