Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fifa 15 op Samsung tab 3?


29 december, 2014, Categorie:

Hallo

Ik heb een probleem en hoop dat jullie me kunnen helpen. Mijn zoon heeft vandaag een nieuwe tab 3 gekocht en wil er nu graag Fifa 15 op gaan spelen.

Nu wil hij het downloaden via de Playstore maar daar staat het niet tussen.. als we dan via google googelen en toch bij Fifa 15 uitkomen.. en deze via de Playstore laten zien staat er dit apparaat is niet compatibel voor deze versie. Dat is wel vreemd want er zit android 4.2.2 op en via de site staat dat je androis 4.1 of hoger nodig bent.. dus daar zou hij het ook op moeten doen.. ook heeft zijn broer een tab 2 en daar is het spel prima op te spelen.. wie weet de oplossing voor mijn probleem.. help ons…

Bedankt alvast..

Groetjes Miranda

Antwoorden

Hoi Miranda,

Ik heb dit vaker gehoord helaas. Het lijkt erop dat er ook qua hardware eisen aan tablets gesteld worden door ontwikkelaars waardoor de installatie niet mogelijk is. Zo zou de Galaxy Tab 3 bijvoorbeeld te weinig grafische kracht hebben, dat kan althans het argument van de ontwikkelaar zijn. Helaas doe je hier weinig aan.

Martijn,

Bedankt voor je reactie.. toch blijf ik het raar vinden dat je op een tab 2 de aller nieuwste spellen kan spelen en op een tab 3 niet..

Heel vreemd toch..

Maar in elk geval bedankt voor je moeite.. en een fijne jaarwisseling..

Je kan hun nieuwere versie downloaden maar eerst moet je Towelroot installeren en dan moet het lukken …

Kun je daar wat meer informatie over geven? Klinkt als een root, wat voor de meesten niet weggelegd is.

Toch jammer dit,ik heb een Samsung galaxy  s4 en daar kan ik fifa15 wel via de app spelen

Volgensmij maar ik. Weet het niet zeker. Kan je naar playstore en dan staat er boven altijd aan het beeld voor wat doet u het dan kan je IPhone op Samsung dan heb je allemaal keuzes hoe je deze app download met playstore. En dan zet je niet meer op Samsung maar op iets anders.

Een antwoord toevoegen