Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Foto’s Nikon D3300 op Samsung Tab A 10.1 weergeven lukt niet?


1 januari, 2017, Categorie:

Hallo,

Ik heb met behulp van een USB Kabel OTG USB B micro mijn Nikon D3300 aangesloten op mijn Samsung Tab A 10.1, hij geeft een melding dat er een media-apparaat is aangesloten maar bij de foto’s van de camera kan ik niet komen. Beide apparaten staan aan en geven ook aan dat ze gekoppeld zijn, ik kreeg bij de eerste keer aansluiten de vraag of ik de foto’s wou openen in “galerij” of “….foto’s” ik wou voor “…foto’s” kiezen omdat op de puntjes iets van downloaden stond en dat leek mij logischer. Maar ik klikte per ongeluk mis en vervolgens opende “galerij” zich met het mapje met de naam van de camera. Helaas staat hierin “Geen items”. Ik krijg niet meer de vraag hoe ik de foto’s veel weergeven, dus met die keuze, dus ik weet nu niet meer hoe ik bij de foto’s kom van de camera op mijn tablet.  Kunt u mij helpen?

Antwoorden

Het kan zijn dat de tablet geen RAW-bestanden accepteert. In wel bestandsformaat worden de foto’s in de camera opgeslagen?

En, als je een file explorer download, kun je dan de foto’s wel zien?

Dankuwel voor het antwoord. De bestanden zijn jpg en ik heb al meerdere file explorers geïnstalleerd, maar zonder succes. Is er misschien nog iets anders wat ik kan proberen?

Zie je met een file explorer de bestanden ook niet staan?

nee dan staan ze er niet, terwijl mijn tablet aangeeft dat de camera is verbonden.

Een antwoord toevoegen