Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Galaxy Tab 3 GT-P5220 met computer Windows 8.1 verbinden?


23 november, 2013, Categorie:

Beste,

Ik kan mijn tablet galaxy tab 3 gt-p5220 niet met mijn computer windows 8.1 verbinden. Welke programma Samsung Kies moet ik dowloaden? Telkens ontvang ik het bericht dat het niet werkt. Ik zou ook mijn tablet willen verbinden met mijn externe vast schijf Iomega  waarvoor ik een connexion kit heb. Die verbinding lukt ook niet. Moet ik ook een programma downloaden? Welke?

Alvast bedankt. Vriendelijke groeten 

Jonny

Antwoorden

De standaard Kies software voor Windows 8 werkt niet?

Dan ben ik bang dat je op een update van Samsung moet wachten. Een andere oplossing zou ik zo snel niet weten.

Qua Omega schijf zou het met de connection kit eigenlijk meteen moeten werken. Zie je de schijf helemaal niet?

Beste

Dank voor uw antwoord. Ik heb nu een Samsung kies kunnen downloaden waarmede ik mijn computer en mijn tablet met elkaar kan verbinden en gegevens wederzijds kopiëren en plakken.

Nog altijd een probleem met de verbinding tussen vaste schijf iomega en tablet. Leverancier heeft me daarvoor een Urban connexion kit aangeraden die ik ook benut. Heel kort komt bovenaan het scherm links van mijn tablet de vermelding’ USB massa opslag aangesloten’  die dan verdwijnt en verschijnt dan ook heel kort de vermelding ‘USB opslag wissen’. Er komt ook de melding ‘usb storage is blank or has unsupported filesystem’ met ‘opslag wissen’. Op Iomega staan praktisch uitsluitend word en excel bestanden 2013. 

Hel gaarne zou ik gegevens op mijn externe vaste schijf iomega kunnen kopiëren en plakken op mijn tablet samsung galaxy tab 3 zoals ik het nu kan van vaste computer naar tablet. Kunt u mij helpen?

Daarvoor alvast bedankt.

 

Een antwoord toevoegen