Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gecrashte iPad herstellen zonder iCloud?


10 april, 2015, Categorie:

Ik heb mijn iPad binnengebracht omdat het scherm stuk was. Nu heb ik hem teruggekregen van de winkel, maar er staat niets meer op! Alle foto’s, filmpjes,etc… alles weg. De winkel beweert dat mijn iPad geblokkeerd was en dat ze daarom een reset hebben moeten doen. Mijn iCloud stond blijkbaar niet meer aan en nu ben ik alles kwijt. Is er echt geen enkele manier om nog ergens iéts terug te vinden op de harde schijf? Al is het maar 1 foto… Ik ben echt ten einde raad, de enige filmpjes die ik heb van mijn zoontjes eerste uren op deze wereld staan (stonden) er op, zijn eerste pasjes, … Kan iemand me positief nieuws brengen? Alvast bedankt.

Antwoorden

Helaas.. als er ook geen iCloud back-up is dan is het nagenoeg onmogelijk. Er zijn echter gespecialiseerde bedrijven die iets van een harddisk mogelijk terug kunnen halen, zonder garanties. Het probleem is dat je hier honderden euro’s voor betaalt.

Hoi, het mag wat kosten, als ik maar een foto of een filmpje terug zou hebben. Welke bedrijven zijn dat dan? Of waar? Ik ben wel van België. Alvast bedankt!

Je zou dit bedrijf eens kunnen proberen.

Een antwoord toevoegen