Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Geen geluid bij afspelen video-opname?


19 juni, 2014, Categorie:

Ik heb een samsung galaxy note 10.1 bij het afspelen van een video-opnamen is er geen geluid. Er gaat dus waarschijnlijk iets mis met de opname?

Verder doet het geluid het prima, ligt dus niet aan speakers of volume oid

Antwoorden

Hoi,

Zoals je zelf eigenlijk al concludeert lijkt het aan het bestand zelf te liggen. Als je bij andere bestanden en video’s geen probleem hebt dan zou ik me er verder ook niet teveel zorgen over maken.

hoi martijn

bij alle filmpjes die we zelf opnemen zit geen geluid, ook bij skype kan degene “aan de andere kant”ons niet horen.

Ah, ok. Dat begreep ik niet uit je vraag. Ik dacht dat de opname ergens anders mee gemaakt was. Dan staat je microfoon niet aan of deze heeft een mankement. Ik weet niet uit mijn hoofd of de microfoon als los item in de TouchWiz-instellingen staat.

Op deze website vind je een paar korte tips waarmee je het probleem mogelijk kunt vinden. Als het een hardware-probleem is, is reparatie een optie.

Ik heb zelf een iphone 6 tijdens het opnemen hoor ik het niet zo goed

Bij andere appstore doet het geluid het prima  maar bij een filmpje in whatsapp op de telefoon gaat het prima met het geluid  hetzelfde bericht op de tablet hoor ik niks

 

Bij andere apps  doet het geluid het prima  maar bij een filmpje in whatsapp op de telefoon gaat het prima met het geluid  hetzelfde bericht op de tablet hoor ik niks

 

Ik krijg geen geluid tijdens het filmen met de selfie stick

hallo,

ik heb thuis een roze tomtec camera.

er staat geen geluid op als ik een video heb gemaakt

als ik de video op mijn laptop of comp. zet zou ik dan geluid bij het filmpje krijgen?

weet iemand ook hoe?

b.v.d

als je een selfie stick heb maar geen geluid moet je voor dat je gaat filmen de timer op je mobiel zetten en je mobiel niet vast koppelen aan de selfie stick  kun je gewoon filmpen met de selfie stick met geluid!

Ga naar instellingen dan geluid en trillen dan naar volume. Zorg er voor dat alle schuiven aan staan. Let speciaal in uw geval op de Media schuif.

iPhone en Samsung hebben meestal 3 microfoons: 1 onderin het scherm, 1 bij de frontcamera en 1 bij de achtercamera. Als er bij de opnamen van videos geen geluid uit komt, dan moet de microfoon bij de camera gerepareerd worden.

De voice berichten in whatsapp doen het niet in mijn whatsapp. Help please

 

 

Vraagje!!!

Ik heb een video opgenomen op mijn Samsung s9 met een selfie stick. De telefoon was gekoppeld aan de stick en nu heb ik dus geen geluid bij mijn video.

Kan ik het geluid op een of andere manier achterhalen of is dit niet mogelijk?

veiendelijke groet

 

thierry

Vraag:geen geluid bij het afspelen van audio-opnames bij Huawei p9 lite nochtans beweging op het scherm.

Een antwoord toevoegen