Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Geen mogenlijkheid tot installeren adobe flash op samsung tablet?


3 januari, 2014, Categorie:

Sinds een paar uur de trotse bezitter van een samsung galaxy tab 3, 10 inch.

Ik speel regelmatig een spel op hyves, daar blijk je flash player voor nodig te hebben. Dat kan ik niet installeren op m, n tablet. Wat jammer!  Het leek me zo handig om dat spel op de tablet te spelen. Is daar wat aan te doen?  Alvast bedankt. Groetjes, Monique

Antwoorden

Lukt het inloggen niet meer T.A. Blet? :)

Hier de directe link ook.

Bedankt voor het antwoord. Helaas lukt het downloaden niet. Ik ga het morgen proberen op mijn , laptop. Fijne avond

Hallo, helaas kan ik nog niet op een spel dat ik graag speel. Flash player nu wel geinstalleerd, sinds vandaag ook, firefox. Als ik opstart via firefox, krijg ik een grijs scherm te zien waarop staat dat er een plug-in vereist is. Welke dat moet zijn is voor mij een raadse. Hebben jullie enig idee?

Alvast bedankt. 

Dat ligt wellicht aan het specifieke spel, dat durf ik niet  te zeggen. Of is het altijd wanneer je Firefox opstart en niet alleen bij dat spel?

Elke keer dat ik flash player wil openen krijg ik keuze met welke browser ik dat wil doen. Ik kies dan steeds voor firefox. Dan krijg ik melding te zien dat er een plug-in vereist is. Als ik alleen firefox opstart, en naar dat spel ga, krijg ik te zien dat ik flah player moet downloaden. Terwijl deze toch echt goed geinstalleerd is. Vind t zelf wel een moeilijk verhaal. Alvast bedankt.

Ja, dat klinkt lastig inderdaad. Maar, als je Flash player geïnstalleerd hebt en je gebruikt bijvoorbeeld de Dolphin browser?

Dolphin? Nog niet geprobeerd, ga ik zometeen direct doen. Dan neem ik aan dat ik Firefox kan deleten van mijn tablet? Dank je voor je antwoord. Ik kom er nog op terug.

Net dophin geinstallerd, het lukt me nog niet om op t spel te komen. Als ik flash opstart met dolphin kan ik wel bij het spel komen, maar t spel blijft aangeven dat ik flash player nodig heb helaas. Iemand nog een idee? Fijnweekeind alvast. 

 

Flash blijft lastig, helaas. Het wordt immers niet meer ondersteund. Werken andere spellen met Flash wel?

Nee andere spelle werken ook niet helaas. Het was leuk geweest als het gewerkt had, maar helaas.  Dank jullie wel voor het meedenken. :) Fijn wkend

 

Hmmm… jammer dat het niet werkt. Probeer Flash eens de de-installeren en vervolgens met Firefox het spel te benaderen.

Hoi Martijn, dank je wel voor het meedenken. Flash player is ge-deinstaleerd, firefox ook, want…ik heb Puffin gedownload en ik kan op het spel. Probleem opgelost,  fijn. Nogmaals bedankt! 

Een antwoord toevoegen