Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Geluidsprofielen Huawei P8 lite?


13 september, 2015, Categorie:

De enige profielen die ik standaard terugvind, zijn het normale profiel (alle geluiden zoals je ze instelt per app en van de gsm zelf) en “niet storen” (waarbij je niets hoort uitgezonderd alarm en prioritaire oproepen).

Voor mijn zaak is het echter belangrijk dat ik ook ’s nachts bereikbaar ben. Ik heb echter geen zin elke avond de geluidjes af te zetten van alle apps en de berichten om die instellingen ’s ochtends dan weer aan te passen. Is er een app of instelling die ervoor zorgt dat meldingen en sms stil blijven, maar dat ik eender welk nummer wel hoor bellen? Zelfde principe als de “niet storen” dus, alleen bij alle telefoonnummers ipv enkel degene die ik opgaf.

Antwoorden

Ik denk dat je er inmiddels wel uit bent, maar voor anderen die deze vraag ook hebben: ik doe ’s nachts simpelweg mijn internet uit. Smsjes krijg ik niet (/nauwelijks) meer, dus alleen telefoontjes komen dan nog binnen. Appjes en alles wat via internet gaat krijg ik weer als ik ’s ochtends het internet weer aanzet. Andere opties ken ik niet.

Een antwoord toevoegen