Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gmail.com werkt niet goed?


23 januari, 2014, Categorie:

Goedenavond,  Allereerst een welgemeend compliment voor jullie hulp bij allerlei vragen. :) Zelf zit ik al een tijdje met het volgende,

Op de website van gmail heb ik 3 emailaccount ingevoerd, maar het gekke is dat er maar steeds 1 account geopend wordt. Dat ene account doet het prima. Alleen als ik wil inloggen bij de andere 2 accounts, dan opent hij steeds degene die het goed doet. Terwijl ik na een bezoek aan gmail altijd uit log. Hoe zou dit kunnen?  nu kan ik niet bij mijn andere accounts, steeds als ik op andere naam van account druk, opent hij weer dat ene account.  

Hoplijk is het een beetje duidelijk?! Trouwens, ik heb een snelkoppeling naar mijn eigen account op gmail,  maar daar komt geen mail op binnen!  Laatst keek ik op een laptop en zag dat r allerlei ongeopende mailtjes stonden. Heel vreemd. Ook kan ik geen enkele mail zien, geen verzonden berichten,  niets. Terwijl dat geen probleem geeft op een normale pc.

 

Hopelijk hebben jullie een idee.  Fijne avond.  

Antwoorden

Heb je de Gmail-app al eens geprobeerd? Of de standaard mail-app? Dan zou als het goed is al beter moeten werken en je bent niet afhankelijk van bijvoorbeeld je browser cache.

Het werkt nu wel, dank je voor het meedenken.  Fijne avond. 

 

Hallo

 

ik heb een probleem met mijn gmail account op de ipad

de naam licht niet op waardoor ik hem dus niet meer kan openen

de mail komt wel gewoon binnen

de gmails van de kinderen heb ik ook op mijn ipad en die doen het wel gewoon

iemand enig idee??

bedankt

Hoi,als een bericht van gmail op myn asus tablet omtvangt dat er een(hotmail)bericht is saen met de eerste woorden van dat bericht en ik raak die schermtoets aan om te lezen verschynd myn verzonden bericht naar haar en haar bericht zie ik niet,heb tot 9 mnd terug nooit met computers gewerkt  . B v d .

Een antwoord toevoegen