Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Goede tablet+dock voor stream te kijken zonder haperingen?


31 oktober, 2014, Categorie:

Hoi!

Ik ben al even opzoek naar een goede tablet om streams te kijken via de app Twitch.tv. Nu heb ik vorig jaar een gsm gekocht gehad, waar ik dacht van dat hij de streams met 100% zou kunnen draaien maar dit viel enorm tegen en heb 2 dagen nadien de S4 gekocht gehad. Om dit niet nog eens mee te maken, wil ik ineens de goede keuze maken.

Op internet heb ik zelf al een beetje opgezocht en kwam ik bij drie verschillende tablets uit, het zou wel leuk zijn mochten hier docks bij geleverd zijn.

acer-aspire switch 10 sw5012 azerty(€400)
asus-transformer book t100ta dk065h azerty (€350)
asus-transformer pad tf103 zwart azerty dock(€280)

Het lijkt me logisch dat ik met die van €400 de streams wel 100% zal kunnen draaien, maar liefst zou ik hier zo weinig mogelijk voor betalen. Voor welke tablet zouden jullie gaan? :)

Alvast bedankt!

Antwoorden

Hoi,

Even belangrijk is of de stream gebruik maakt van Flash? Dan zou ik sowieso voor Windows kiezen, dan heb je meer mogelijkheden en brede ondersteuning.

De tablets die je noemt worden inderdaad met dock geleverd en zouden het qua specs zeker aan moeten kunnen, zeker de eerste twee. Maar, het is dus even afhankelijk van meerdere dingen, waaronder ook de WiFi-chip, internetsnelheid en de ondersteuning voor het formaat waarin de stream getoond wordt.

Een antwoord toevoegen