Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Wanneer komt Goos-e voor Android tablets?


17 september, 2013, Categorie:

Al enige maanden wordt op internet aangekondigd dat de Goos-e voor Androidtablets in september 2013 te koop zou zijn. Mijn vraag is: het is vandaag 17 september: is de Goos-e al te verkrijgen voor gebruikers van Android tablets (ik heb een Samsung Galaxy tab 10.1.

Antwoorden

Ik ben helaas niet bekend met de stand die je noemt. Kan zo snel ook geen website voor het product vinden. Misschien is een universele houder met een goos-nek (zo’n flexibele nek die je kan buigen enzo) een optie voor je? Daar zijn vast zat opties in te vinden.

Sam, als je met behulp van google zoekt op goos-e krijg je op de 1e pagina al direct hits, je kunt al lang een goos-e, inderdaad een tablethouder met een flexibele ‘nek’, voor de Ipad kopen. Precies zo’n Goos-e voor Ipad wil ik ook graag hebben, maar dan passend voor mijn Samsung tablet. Kost euro 89. Het wachten was volgens berichten van juli 2013 op de versie voor android: september te koop! Nu wil ik die goos-e dan ook kopen, het is immers september! Maar waar? Bedankt voor meedenken!

Hehehe nou de ene Google is de andere niet. Ik heb het uiteindelijk ook kunnen vinden en herken het product nu ook. Ik heb hier wel eens persberichten van voorbij zien komen in onze mailbox. Ik zal eens kijken of ik die morgen op kan snorren en meer informatie over een tab 10.1 en/0f universele houder van ze kan krijgen via hun PR-mail. 

Een antwoord toevoegen