Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HDMI (MHL) op Samsung Galaxy Tab 3?


10 februari, 2014, Categorie:

Op de Samsung Galaxy Tab 3 zit geen HDMI aansluiting. Middels een losse adapter (MHL kabeltje) kan er alsnog een HDMI aansluiting gecreëerd worden. Maar: eenmaal alles ingeplugd en goed aangesloten op de tv, gebeurt er niets. Er verschijnt niets op het hdmi-kanaal van de televisie!
Wie weet raad?

Antwoorden

Beschikt de tv ook over MHL? Zo nee, dan moet je een actieve adapter gebruiken. Lees meer over MHL-kabels en aansluiten op tv.

Ik heb ook niets dan problemen met dit soort adapters, zelfs met die van samsung zelf. Mijn Samsung galaxy tab 3 8.0 geeft wel beeld maar meestal geen geluid door. Voorheen werkte alles goed op mijn Samsung galaxy s3, maar plotseling is dat voorbij, er komt niets meer op het tv scherm. Onbetrouwbaar materiaal, die adapters.

 

Ik heb ook een Samsung tab3 7 ” en heb een actieve MHL adapter aangesloten. Het werkt dus gewoon niet. Ik krijg geen enkel signaal op de televisie.

 

Tab 3 7.0 kan niet aangesloten worden.

 

Je moet wel de adapter erop aansluiten,  anders werkt het niet !

Ik gebruik de S 111

 

 

Grt,

 

Ron

Ik heb een telefoon SIII, waarop de HML kabel werkt en beeld en geluid geeft en een tab3 10 inch tablet waar het kabeltje op werkt en dus ook beeld en geluid op tv geeft, maar op de tab3 7 inch tablet die ik heb doet ie helemaal niets. Weet iemand hoe dat dit kan? En nog beter hoe het te verhelpen is?

bvd Daniël

Onmogelijk tab3

Samsung  galaxy tab S3 ondersteunt geen hdmi helaas. Heb hetzelfde probleem

Een antwoord toevoegen