Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Headset doet het niet meer?


8 juli, 2015, Categorie:

Sinds een jaartje geleden heb ik de Samsung Galaxy Tab 2 7.0 . Tot een paar dagen geleden helemaal geen last van gehad. Totdat ik een oaar dagen geleden een filmpje aan het kijken was met oordopjes in en het geluid opeens wegviel. Ik dacht dat het aan het headset lag, dus heb een andere geprobeerd. Ook die deed het niet. Ik heb er met een paperclip voorzichtig in zitten ‘wroeten’, maar zonder resultaat. Ik heb eerlijk gezegd geen zin om een dure reparatie te laten doen. Heeft iemand nog tips?

Antwoorden

Heb je toevallig al bij de audio-instellingen gekeken? Mogelijk staat het volume voor een externe luidspreker uitgeschakeld of gedempt?

Allereerst instellingen even nakijken. En als je audio uitgang toch kapot blijkt, dan kun je altijd nog gebruik maken van een bluetooth speaker of headset. Dat is goedkoper om aan te schaffen dan een dure reparatie.

mischien ligt het aan de cabarateur

Mijn headset doe het niet meer na dat me laptop uit viel.Me laptop doe het nu wel me headset ook alleen hoor ik me eigen wat niet hoort.Ik speel altijd Minecraft en hoorde nooit me eigen en nu wel.Weet iemand hoe dat komt en hoe kan ik dat herstellen

Heb het al gevonden dus andwoord is niet meer nodig

Een antwoord toevoegen