Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hoe en waar kan je een game maken voor op je telefoon in playstore?


23 december, 2014, Categorie:

Ik dacht ik wil een game maken voor op playstore maar ik zou niet weten hoe en waar ik dat moet doen dus zou iemand willen zeggen hoe dat moet?

Groeten:marwin

Antwoorden

Als je wilt ontwikkelen voor Android kun je terecht in het Google Android Developer programma. Maar, dat is op zich geen tool. Heb je zelf al een tool waarmee je aan de slag wilt?

Hoe bedoel je tool ik zou niet weten wat dat is. Dus….

Het klinkt raar maar ik ben een kind en dacht leuk een game maken in mijn vrije tijd (vakantie) weet u anders een progamma waar mee je een game kan maken voor playstore ?

O, zo bedoel je.. Nee,dat is een leuk idee maar hoe je dat moet doen dat durf ik niet te zeggen. Daarvoor moet je echt wat contact met ontwikkelaars zoeken. Lijkt me echter makkelijker gezegd dan gedaan.

Ow oke

Toch bedankt.

hoe kan ik de playstore maken

Ik wil het wel doen maar jammer genoeg weet ik het niet ik vraag me af of iemand n reactie terug wil sturen

Ik wil bike race met alle bikes  en niet een slechte grip me alsjeblieft te hacken

 

blesor 1

 

http//blesor1 for free                              

Wat zeg je allemaal ik ben ook een kind hoor

Op welke site maak je een game voor playstore ?? Gr arnold

 

Een vechtspel

ik weet het!

Ja hey

 

Ik wil een game maken en welke site moet ik gebruiken ik ben slechts een kind dus oke maar dat maakt ni uit ik wil een vette game maken wat leuk is en iedereen laat vermaken als u het het niet weet maakt niet uit dan zoek ik wel iets anders dus als dat kan geef dan ff antwoord

Dank u en tot ziens ik kom gouw terug als u antwoord

danku

 

Hallo ik ben een kind van 10…, maar ik zou eigenlijk wou graag een app (videospel bedoel ik) maken maar weet echt niet hoe ik daar moet aan beginnen, weet iemand hoe het moet, liefst zonder te betalen en zonder in te loggen, daar hou ik niet echt van.. Groetjes!

Games kun je helaas niet via playstore maken. Als je heel graag games wil maken is er een opleiding voor die je alles kan leren over hoe je games maakt.

 

anoniem

Jee nu weet ik hoe ik een app moet maken dankzei antwoorden zoals daarvoor moet je naar progammeurs dat moet je masr ergens anders uitzoeken echt waardeloos