Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hoe kan ik lijst met apps na melding ‘actie voltooien met’ aanpassen?


17 maart, 2014, Categorie:

Ik heb sinds twee weken een MEDION LIFETAB S9714 (Android Jelly Bean 4.1) Nu wil ik via de internetbrowser (Google Chrome) luisteren naar een audiobestand (M3U file) op internet. Via de Play store heb ik de app N7 player gedownload die m3u bestanden zou moeten kunnen afspelen.

Zodra ik via de browser de link open, krijg ik de melding ‘actie voltooien met’ , met daarin twee mogelijkheden: Foto’s en Google Music Player. Hoe krijg ik de N7 app in dit lijstje?

Antwoorden

Je kunt in de instellingen van je Android tablets onder ‘apps’ zoeken naar de apps die momenteel als standaard gebruikt worden. Klik op een app en in de opties daaronder krijg je ‘clear defaults’ (NL vertaling heb ik zo niet bij de hand) te zien. Zo zorg je ervoor dat je opnieuw kunt kiezen bij het openen van een bestand.

Je kunt een app als Default app manager gebruiken om voor de meest voorkomende bestanden een standaard app in te stellen. Ik durf echter niet te zeggen of jouw bestand daarin apart vermeld wordt. Je bent er wel zeker van dat de N7-app die bestanden ondersteunt?

Sinds ik mijn pasjes in het hoesje deed ging het fout.  Zilverpapier erachter (dus bij openklappen zit het papier tussen de pasjes en mobiel)  en… klaar!

Een antwoord toevoegen