Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hoe op Asus laptop bruikbaar wachtwoord krijgen zonder internet?


14 april, 2014, Categorie:

Hoe kan ik voor mijn Asus laptop met Windows 8.1 een bruikbaar wachtwoord krijgen als ik met deze laptop niet op het internet kan komen?

Als ik met een andere computer op internet een nieuw wachtwoord probeer krijgen werkt het niet op de laptop.

Teunis T

Antwoorden

Beste Teunis,

Ik begrijp niet zo goed wat je bedoelt. Waarom heb je per se een internetverbinding nodig? Ook zonder deze verbinding zou je Windows 8 gewoon in moeten kunnen stellen met wachtwoord. 

Of, over welk wachtwoord hebben we het eigenlijk? Graag iets duidelijker.

Beste Martijn,

Bedankt voor je reactie op mijn probleem. Na installatie van windows 8.1 op mijn leeg gemaakte laptop moest ik een wachtwoord invoeren bij het opstarten. Kort daarna werkte dat wachtwoord niet meer, waarschijnlijk omdat ik een keer voor een Nederlands toetsenbord heb gekozen. Dat ontdekte is gisteren. Het voor mij bekende wachtwoord werkt nu niet meer en dat zal wel komen omdat ik het te vaak heb geprobeerd  te resetten. Op het scherm krijg ik na een mislukte poging de boodschap:
“Dit wachtwoord is onjuist. Controleer of u het wachtwoord van uw Microsoft-account gebruikt.  U kunt het opnieuw instellen via accountlive.com/pasword/reset.”
Nu kan ik dus met mijn deze laptop het wachtwoord niet meer resetten. Daarom heb ik het resetten op een andere  computer geprobeerd en dat nieuwe wachtwoord geeft ook een foutmelding op mijn laptop.

Teunis

Maar, het gaat dus om je mail-account? Kun je via een andere computer geen nieuw paswoord laten versturen naar je back-up adres? Of je geheime vraag beantwoorden?

Intussen is mijn probleem opgelost door Windows 8 geheel opnieuw te installeren.

Ok, top, maar dan denk ik dat ik de vraag niet helemaal begrepen heb :)

Goeden morgen

ik heb n Asus laptop gekocht en moet als eerste  n wachtwoord invoeren. Maar wat voor wachtwoord is dat en hoe ik daaraan?

Een antwoord toevoegen