Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ingekomen e-mails verwijderen van mijn samsung-tablet?


13 september, 2014, Categorie:

Mijn e-mails komen binnen op zowel mijn PC als mijn tablet. Hoe verwijder ik deze definitief uit mijn in-box van mijn tablet zonder deze eerst op mijn PC te hebben geopend?

Antwoorden

Wil je ze dus op je pc bewaren maar op je tablet verwijderen? Of begrijp ik het verkeerd?

Je kunt vaak kiezen uit een POP3 of IMAP account. Bij de laatste wordt de e-mail overal gesynchroniseerd, bij de eerste niet.

Inderdaad, op de PC bewaren, op de tablet niet.

En welke mail-dienst gebruik je hiervoor?

Je zou IMAP kunnen gebruiken en dan na het lezen op je pc de mail lokaal in een map opslaan.

Ik heb hetzelfde probleem. Eerst de mails op mijn PC verwijderen alvorens ze op mijn tablet verwijderd kunnen worden. Mijn server werkt voor binnenkomende mail echter niet met POP3 maar met IMAP. Is dat te wijzigen en hoe?

Hoe verwijder ik mails die op de computer en op mijn samsung telefoon voorkomen

Ik heb ook een probleem namelijk het volgende,

Als ik mijn mail ophaal op mijn Samsung galaxy a7 of mijn tablet samsung galaxy tab a

En ik wil deze later thuis via mijn laptop beantwoorden o.i.d. dan zijn ze van de server af zodat ik thuis dus geen mails meer heb.

vroeger kon je bij de optie inkomende mail en dan geavanceerd instellen dat de mail nooit verwijderd mocht worden van de server, maar die optie staat er niet meer.

Waar stel ik dit nu in op mijn telefoon en tablet?

Groetjes Rob

Ik heb het volgende probleem. Ik heb op mijn tablet en samsung S4 alle email verwijderd en ook uit de prullenbak en toch geeft hij aan dat er in mijn postvak in Nog 200 email staan die er helemaal niet zijn. Iemand een oplossing

Ook ik heb een probleem met het verwijderen van mijn Hotmail. Sommige mailtjes in mijn postvak, kan ik niet verwijderen. Kan iemand mij helpen, om dit probleem op te lossen?

 

Een antwoord toevoegen