Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instellingen geroot?


9 juli, 2014, Categorie:

Krijg bericht via virus scan dat er gevaar dreigt via mijn instellingen omdat die geroot zijn! Wat heb ik fout gedaan en hoe herstel ik dat?

Antwoorden

Dat is apart want als je tablet geroot is zou je dat moeten weten. Maar, er zijn uitzonderingen want goedkope tablets van onbekende merken kunnen soms root toegang bieden zonder dat je dit zelf weet. De fabrikant heeft dit namelijk gedaan. Is dit ineens dat je die melding krijgt of zet je die virusscanner er net op en zie je het dan gelijk?

Hallo Martijn, Regelmatig krijg ik dit bericht! Maar omdat ik niet weet wat ik er mee moet blijft het terug komen. Vind dat lastig, heb niet veel verstand van tablets of computers. Het is inderdaad geen dure, n keer gekocht bij het Kruidvat. Kan ik verder iets doen? Alvast bedankt! Groet Anny

 

 

 

Nee, daar kun je vrij weinig aan doen voor zover ik weet. Dat is door de fabrikant zo bepaald. Wanneer krijg je deze melding precies?

Kan dat niet zeggen wanneer en waarom dat bericht komt. Zal proberen daar achter te komen. Dank je voor de hulp! Groet Anny

Een antwoord toevoegen