Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Internet uitzetten tablet?


12 december, 2014, Categorie:

Ik wil internet uitzetten vzn mijn tablet samsung tab 3 10.1,  ik wil alleen wifi internet gebruiken, hoe los ik dit op

Antwoorden

Ik begrijp niet wat je bedoelt. Je wilt het internet van de tablet uitzetten maar WiFi blijven gebruiken? Dat zijn twee dingen die elkaar tegenspreken..

Ik heb bij mijn mobiele telefoon alleen een sim only abonnement,geen internet bundel,ik heb op mijn mobile telefoon ( mobile begevens uitgeschakeld zodat ik geen mb gebruik , toch heb ik mb gebruikt,  je kunt dus internetten , en in mijn geval kost dat dan geld, of je kan via wifi internet , en dat kost dan geen geld. Ik dacht ,mijn mobiel telefoon heb ik geblokkeerd, maar ook de tablet moet worden geblokkeerd

Ah, op die manier. Maar, je tablet beschikt dus over een simkaart? Als dat niet het geval is hoef je het ook niet uit te zetten.

Ja er zit een simkaart in

Ja er zit een simkaart in  wat is er mogelijk?

Je kunt de simkaart eruit halen, of gebruik je de tablet ook voor telefoongesprekken? Je kunt daarnaast via het instellingenmenu dat je vanaf boven naar beneden inveegt de mobiele data uitzetten. Ook kan dit via het instellingenmenu dat je via het instellingen-icoontje kunt zien. Check hier de mobiele verbindingen.

Hoe goed ik ook zoek, ik kom in mijn instellingen menu geen mobiel data tegen,hoe kan ik dat vinden

Een antwoord toevoegen