Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

IOS Android of Windows voor tekstverwerken


19 november, 2013, Categorie:

Ik zoek een 10 inch tablet voor mijn studie.

Het is belangrijk dat ik tekstbestanden op mijn tablet kan versturen naar mijn laptop thuis waar Word op zit als tekstverwerkingsprogramma. Het moet dus niet zo zijn dat als ik een tekstbestand op mijn tablet heb gemaakt, en dit over zet op mijn thuiscomputer/laptop, dat dat tekstbestand dan niet te lezen of te bewerken is. Nu weet ik dat als ik het windows besturingssysteem kies het moeiteloos over te zetten is, maar kan dit ook met een bepaalde app op de andere besturingssystemen, of geeft dat veel problemen en is het erg ingewikkeld.

 

Antwoorden

Hoi,

Daar zijn zeker goede apps voor.

Check onze artikelen met iPad apps voor documenten bewerken en Android apps voor documenten bewerken.

Bedankt voor je reactie

 

Zou u mij advies kunnen geven wat voor mij het beste systeem zal zijn? ik ga mijn tablet gebruiken voor mijn studie. ik wil er mee op internet moet wifi op zitten moet er mee kunnen tekstverwerken en moet exel bestanden kunnen maken, en die bestanden moeten ook moeiteloos over te zetten zijn naar mijn thuiscomputer waarop ik office 2007 heb

. wil er ook spelletjes op kunnen spelen en dan bedoel ik gewoon simpele spelletjes om even onderweg in de trein te spelen zoals bv supercow (heeft dus volgens mij flash nodig)

Ik heb zelf al rond zitten neuzen tussen de drie systemen, maar kom er niet uit

Flash kun je alleen gebruiken op een Windows 8 tablet. De iPad en Android tablets ondersteunen geen Flash meer. Maar, de apps in de App Stores maken geen gebruik van Flash.

Het maken van Excel-bestanden kan op alle apparaten, maar ik denk dat Android of Windows dat de beste keuze is. Voor Android zijn er zeer veel opties met ook Google Drive integratie zodat je thuis aan hetzelfde bestand kunt verder werken. Op Windows heb je SkyDrive integratie wat in principe hetzelfde is.

Nog even een vraagje

Kan je van een tablet naar verloop van tijd de accu vervangen?

Mijn oog is gevallen op een Asus Transformerbook T100. ik kan niet achterhalen of dit mogelijk is.

Ne, dat is helaas niet mogelijk. Er zijn maar weinig apparaten waarbij dit kan. Hiervoor moet je vooral kijken naar de zakelijke modellen van HP en Dell.

Een antwoord toevoegen